• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Nina

dit prachtige, spierwitte hondje is werkelijk een toppertje. Met haar zachte speelse karakter laat ze iedereen smelten.

Het gastgezin is erg enthousiast over haar... Dit is wat ze schrijven :

Nina is een geweldig lief teefje van februari 2022 met prachtige lange poten en witte vacht waar vlekken onder zitten. Deze zijn zichtbaar op haar buikje. Ze heeft een heel zacht karakter en kruipt het liefst dicht bij je zodra ze je vertrouwt. Ze kan wat schrikkerig zijn maar niet echt angstig, ze moet nieuwe dingen op haar eigen manier dan even bekijken. Ze is goed zindelijk en blaft heel weinig. Slaapt lekker in de bench. Ze kan goed met andere honden en katten. Speelgoed is ze dol op maar anders sleept ze wel een slof of slipper of afstandbediening mee naar haar " nestje", maar maakt niks stuk.

En natuurlijk moeten er nog wat puntjes op de i worden gezet, maar hé, ze is nog maar kort in Nederland.

Het leven was niet altijd één groot feest voor Nina

Nina werd samen met haar drie kleine zusjes, broers en mama gevonden in Gioiosa Ionica /zuid Italië, waarschijnlijk zonder pardon op straat gezet door de eigenaar. Voor ons haast ondenkbaar, daar helaas dagelijkse kost. Helaas is Zuid Italië heel anders dan Noord Italië. Zuid Italië is het arme gedeelte van Italië waar de omstandigheden heel anders zijn, vergelijkbaar met Griekenland en Roemenië.

Gelukkig zijn ze allemaal van straat gered en ondergebracht bij onze shelter waar ze alle zorg kregen die ze nodig hadden. Nu dus veilig in Nederland.

Nina zal heerlijk willen rondrennen, los eenmaal goed gewend aan u, en waar het veilig is.

Daarom zoeken we sportieve adoptanten die houden van het buitenleven.

Een appartement is een no go voor Nina.

 

Wij zoeken adoptanten met:

▪️ Voldoende tijd

▪️ Affiniteit met de buitenlandse rescue hond

▪️ Geduld om hem te introduceren in het Nederlandse huishouden.

▪️ Een uitgebreide mail met daarin uw motivatie, woon en werkomstandigheden

De adoptiekosten voor onze honden zijn €450,- en voor de speciale belijning €50, -. Deze kosten bevatten vergoeding voor chip, transportkosten, vaccinaties en Europees paspoort. Alle bovenstaande kosten zijn vele malen hoger dan bv Roemenië en andere landen. Verder moeten we uiteraard extra kosten die daar gemaakt worden aan de dierenarts, door ons betaald worden. We willen de hondjes zo gezond mogelijk naar Nederland laten komen.

Ook zit er in ons team een gedragsdeskundige, dat betekent dat bij vragen over opvoeding het eerste telefonisch consult gratis is, en ook een voedingsdeskundige is werkzaam in ons team.