• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Nikita (gereserveerd) 

Voor dit prachtige meisje Nikita zijn wij op zoek naar een gastgezin die het leuk vinden om haar te introduceren in de Nederlandse samenleving.

Zij is samen met haar broer en zusje gevonden in een park, achtergelaten door de eigenaar en niemand weet waar zij vandaan komen, ze hebben duidelijk een achtergrond bij mensen want ze is erg lief en sociaal.

Zij kan eind augustus komen als we een gastgezin voor haar hebben, eenmaal in Nederland maakt ze zoveel meer kans op adoptie!

Ze is natuurlijk gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees paspoort met gezondheidsverklaring.

Heeft u de tijd ervaring en liefde om deze kleine meid een goede start te geven schroom dan niet en schrijf ons een e-mail met u woon/werk omstandigheden, gezinssamenstelling en ervaring met honden dan nemen wij zsm contact met u op.

Mocht u per ongeluk zelf verliefd worden als u haar opvangt kunt u haar natuurlijk ook zelf adopteren, dit spreekt voor zich!

Wij hebben de mogelijkheid om een hondje op zicht te krijgen.... Dat heet Optie Tot Adoptie.

Dat wil zeggen u krijgt de pup een week op zicht. Wij begrijpen dat een hondje adopteren vanaf een foto best lastig is. Tenslotte is het een commitment voor misschien wel 15 jaar.

Na een week neemt u de beslissing of u het hondje adopteert of dat u gastgezin blijft tot de adoptie door een andere adoptant plaatsvindt. Dus aanvankelijk bent u gastgezin met Optie Tot Adoptie.

Schaf geen hond aan voor de kinderen, ze zijn nu een schattig bolletje wol, of omdat u vanwege de corona zoveel tijd hebt, het is een belangrijke beslissing en een hond kost veel tijd.

Wij zoeken adoptanten met:

▪️ Voldoende tijd

▪️ Affiniteit met de buitenlandse rescue hond

▪️ Geduld om haar te introduceren in het Nederlandse huishouden.

▪️ Een uitgebreide mail met daarin uw motivatie, woon en werkomstandigheden.!!!!!!!

De adoptiekosten zijn gebaseerd op transport kosten, chip en vaccinaties en zijn €450,- en €50, - voor de speciale, verplichte veiligheidsbelijning