• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Nico (gereserveerd) 

Nico, Niek werd moederziel alleen aangetroffen in de weilanden. Hij liep er al een tijdje en was aan het verzwakken want zonder voedsel en water houd je in de hitte van Zuid-italie niet lang vol. Gelukkig is hij op tijd naar onze shelter gebracht waar hij goed wordt verzorgd. 

Niek is een lief, makkelijk ventje, kijk maar naar zijn ogen die stralen vriendelijkheid uit maar ook rust. Het gaat helemaal goed komen met deze grote schat als hij een fijne adoptant of gastgezin kan vinden in Nederland. 

Niek mag 8 oktober mee met ons transport mits wij een adoptant voor hem hebben gevonden. Hij zal dan ruim drie maandjes oud zijn en heeft dan al zijn vaccinaties gehad, is gechipt en in het bezit van een Europees paspoort. Niek zal rond de 10-12 kilo worden. Makkelijk en leuk om hem overal mee naar toe te nemen, naar vrienden, terrasjes, een winkel, maar vooral ook dagelijks een goede wandeling wat daar houden ze van.

Wij zoeken voor hem lieve mensen met een warm hart, tijd en geduld die samen met hem willen genieten van het leven en er iets moois van willen maken. Niek zal een kleine grote vriend voor het leven zijn.

Wij hebben de mogelijkheid om een hondje op zicht te krijgen.... Dat heet Optie Tot Adoptie.

Dit wil zeggen u krijgt de pup een week op zicht. Wij begrijpen dat een hondje adopteren vanaf een foto best lastig is. Tenslotte is het een commitment voor misschien wel 15 jaar.

Na een week neemt u de beslissing of u het hondje adopteert of dat u gastgezin blijft tot de adoptie door een andere adoptant plaatsvindt. Dus aanvankelijk bent u gastgezin met Optie Tot Adoptie.

Mocht u na het lezen van het verhaaltje over Niek denken, dat is ‘m, schrijft u dan een mailtje met daarin uw woon-en werksituatie, en uw motivatie voor Niek. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

Schaf geen hond aan voor de kinderen, ze zijn nu een schattig bolletje wol, of omdat u vanwege de corona zoveel tijd hebt, het is een belangrijke beslissing en een hond kost veel tijd.

Wij zoeken adoptanten met:

▪️ Voldoende tijd
▪️ Affiniteit met de buitenlandse rescue hond
▪️ Geduld om hem te introduceren in het Nederlandse huishouden.
▪️ Een uitgebreide mail met daarin uw motivatie, woon en werkomstandigheden