• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Nero

WOONPLAATS

Hilversum

Nero dit mooie jochie liep moederziel alleen in Zuid -Italie maar is gelukkig door een passant naar een shelter gebracht waar wij als Filos graag mee samenwerken. Deze Claudia heeft Nero meteen de zorg en aandacht gegeven die hij nodig had. Nero heeft zich laten zien als een vrolijke, speelse pup, lief voor mensen en blij om te spelen met andere hondjes. Hij is makkelijk en Claudia beschrijft hem als een toppertje. Nero is inmiddels ingeënt, heeft de nodige vaccinaties gehad en heeft ook al zijn paspoortje binnen.

Nero zal een mooie wat grotere middelmaat worden waar je eindeloos fijne wandelingen mee kan maken, maar ook een ijsje mee kan doen bij de ijskar of een drankje op een terrasje. Hij zal, nadat hij alle regels heeft geleerd van uw huishouden en vertrouwen heeft gekregen in u een buddy voor het leven zijn. Een appartement is niet geschikt voor Nero. 

Wij van Filos geven om onze hondjes maar ook om onze adoptant en daarom hebben wij een heel team ter beschikking. We hebben een gedragsdeskundige en een voedingsdeskundige, we hebben looppgroepen die ieder weekend wandelen samen. Dit om u en het hondje te begeleiden en te adviseren als er vragen zijn.

Nero inmiddels in Nederland….

De adoptiekosten voor onze honden zijn €450,- en voor de speciale belijning €50, -. Deze kosten bevatten vergoeding voor chip, transportkosten, vaccinaties en Europees paspoort. Alle bovenstaande kosten zijn vele malen hoger dan bv Roemenië en andere landen. Verder moeten we uiteraard extra kosten die daar gemaakt worden aan de dierenarts, door ons betaald worden. We willen de hondjes zo gezond mogelijk naar Nederland laten komen.

Ook zit er in ons team een gedragsdeskundige, dat betekent dat bij vragen over opvoeding het eerste telefonisch consult gratis is, en ook een voedingsdeskundige is werkzaam in ons team