• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Nerina

deze kleine stevige meid is gevonden, helemaal in haar uppie!

Ze is bij onze rescuer terechtgekomen, die haar mee naar de dierenarts heeft genomen en zo goed en kwaad als het kan alle zorg op zich heeft genomen.

Nu is ze in NL, Schimmert, samen met 4 broertjes van een ander nest. Een groot feest!

Ze is heel onderzoekend, ontzettend vrolijk en alle dieren zijn een feest. Ze heeft de bijnaam bulldozer ;-) de andere pupjes zijn maar de helft van haar gewicht! Ze weegt nu 5 kilo. Hoe groot ze gaat worden weten we niet, maar de verwachting is een kleine stevige dame. Het gastgezin heeft kinderen, katten, honden en kippen.

Hier maakt ze een start, en dat doet ze super.

Ze is op zoek naar haar gouden mandje waar ze het leven in NL kan gaan leren. Zij is nog maar een pup dus zal nog veel moeten leren, heeft u de liefde en tijd om van dit geweldig leuke meisje een stabiele huishond te maken mail ons dan.

 

Zij heeft een chip, is gevaccineerd en heeft een Europees paspoort.

Nerina zal heerlijk willen rondrennen, los eenmaal goed gewend aan u, en waar het veilig is.

Daarom zoeken we sportieve adoptanten die houden van het buitenleven.

 

Wij zoeken adoptanten met:

▪️ Voldoende tijd

▪️ Affiniteit met de buitenlandse rescue hond

▪️ Geduld om hem te introduceren in het Nederlandse huishouden.

▪️ Een uitgebreide mail met daarin uw motivatie, woon en werkomstandigheden

Toelichting

De adoptiekosten voor onze honden zijn €450,- en voor de speciale belijning €50, -. Deze kosten bevatten vergoeding voor chip, transportkosten, vaccinaties en Europees paspoort. Alle bovenstaande kosten zijn vele malen hoger dan bv Roemenië en andere landen. Verder moeten we uiteraard extra kosten die daar gemaakt worden aan de dierenarts, door ons betaald worden. We willen de hondjes zo gezond mogelijk naar Nederland laten komen