• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Missi (gereserveerd) 

Dit kleine prachtige fluffy pupje is gevonden op de straten van Gioiosa ionica. Moederziel alleen zwierf ze rond bij de vuilnisbelt, waar veel pupjes neergezet worden door de eigenaar. Eigenlijk een soort dumpplaats.

Voor ons ondenkbaar, helaas daar dagelijkse kost.

Gelukkig is dit kleine meisje op tijd gevonden.

Ze is nu iets meer dan 3 maanden oud, en mag de grote reis naar Nederland, eind augustus gaan maken. Dan is ze gevaccineerd, gechipt, en in het bezit van een Europees paspoort.

 

Uiteraard zal Missi nog veel moeten leren, net als iedere Nederlandse pup. Ze is nog niet zindelijk, aan de lijn lopen is onbekend, maar we weten uit ervaring, dat bij genoeg tijd en geduld dit in korte tijd realiseerbaar is.

Wij hebben de mogelijkheid om een hondje op zicht te krijgen.... Dat heet Optie Tot Adoptie.

Dat wil zeggen u krijgt de pup een week op zicht. Wij begrijpen dat een hondje adopteren vanaf een foto best lastig is. Tenslotte is het een commitment voor misschien wel 15 jaar.

Na een week neemt u de beslissing of u het hondje adopteert of dat u gastgezin blijft tot de adoptie door een andere adoptant plaatsvindt. Dus aanvankelijk bent u gastgezin met Optie Tot Adoptie.

Schaf geen hond aan voor de kinderen, ze zijn nu een schattig bolletje wol, of omdat u vanwege de corona zoveel tijd hebt, het is een belangrijke beslissing en een hond kost veel tijd.

 

Wij zoeken adoptanten met:

 

▪️ Voldoende tijd

▪️ Affiniteit met de buitenlandse rescue hond

▪️ Geduld om hem te introduceren in het Nederlandse huishouden.

▪️ Een uitgebreide mail met daarin uw motivatie, woon en werkomstandigheden.!!!!!!!

 

De adoptiekosten zijn gebaseerd op transport kosten, chip en vaccinaties en zijn €450,- en €50, - voor de speciale, verplichte veiligheidsbelijning