• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Milo

Milo, , dit prachtige pupje van net vier maandjes oud, werd samen met zijn zusjes, broertje en moeder gevonden op de straten van Gioiosa ionica/zuid Italië /Calabrië .. Zwervend liepen ze rond, zoekend naar voedsel in de hoop dat ze het zouden overleven. De moederhond was waarschijnlijk gedumpt omdat ze zwanger was en de eigenaar had hier klaarblijkelijk geen zin in.

 

Gelukkig was er iemand die deze honden van straat heeft gehaalde en nu verzorgd..

 

Milo mag eind februari reizen!!!

 

Nu zoeken wij een gastgezin /adoptant vanaf eind februari die deze kleine knappe pup een kans geeft op een fantastisch leven in Nederland..

 

U begint met de eerste gewenningsperiode. De zindelijkheid, leren spelen, de eerste wandelingetjes etc. U begrijpt het gaat hier om een rescue pup die alles nog moet leren.

 

Wij hebben de mogelijkheid om een hondje op zicht te krijgen.... Dat heet Optie Tot Adoptie.

Dit wil zeggen u krijgt de pup een week op zicht. Wij begrijpen dat een hondje adopteren vanaf een foto best lastig is. Tenslotte is het een commitment voor misschien wel 15 jaar.

Na een week neemt u de beslissing of u het hondje adopteert of dat u gastgezin blijft tot de adoptie door een andere adoptant plaatsvindt. Dus aanvankelijk bent u gastgezin met Optie Tot Adoptie. Uiteraard zijn er wel adoptiekosten indien u het hondje adopteert.

Onze stichting vindt het belangrijk dat zowel hond als baasje happy zijn. Daarom hebben wij een ervaren team in Nederland. Deze staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en te helpen indien nodig. Ook hebben wij loopgroepen die ieder weekend wandelen met elkaar om naast gezelligheid, van elkaar te leren en ervaringen uit te wisselen.

Wij zoeken een gastgezin of adoptanten met:

▪️ Voldoende tijd

▪️ Affiniteit met de buitenlandse rescue hond

▪️ Geduld om hem te introduceren in het Nederlandse huishouden.

▪️ Een uitgebreide mail met daarin uw motivatie, woon en werkomstandigheden

 

De adoptiekosten zijn gebaseerd op transport kosten, vaccinaties, chip en het Europees paspoort en zijn €450,- plus €50,- verplichte belijning.