• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Matty

LEEFTIJD: 3 maand(en)
GESLACHT: Reu
FORMAAT: Middel (35-70 cm)

Pluto deze ontzettende mooie jongen werd samen met zijn zusjes langs de kant van de weg gevonden. Duidelijk gedumpt door de eigenaar. Voor ons ondenkbaar, daar dagelijkse kost. De mensen hebben daar een andere mentaliteit, aan geboortepreventie doen ze helaas niet.

Gelukkig zijn ze gered en naar onze rescuer gebracht.
Nu zitten ze veilig bij onze rescuer in Gioiosa Ionica waar ze alles krijgen wat een pup nodig heeft. Nu nog zijn eigen warme mand. Pluto is een lieve speelse pup die een middelmaat zal worden verwachten wij en komt in Mei naar NL
Hij is gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees paspoort met gezondheidsverklaring.

Wij hebben de mogelijkheid om een hondje op zicht te krijgen.... Dat heet Optie Tot Adoptie.
Dit wil zeggen u krijgt de pup een week op zicht. Wij begrijpen dat een hondje adopteren vanaf een foto best lastig is. Tenslotte is het een commitment voor misschien wel 15 jaar.

Na een week neemt u de beslissing of u het hondje adopteert of dat u gastgezin blijft tot de adoptie door een andere adoptant plaatsvindt. Dus aanvankelijk bent u gastgezin met Optie Tot Adoptie.

Schaf geen hond aan voor de kinderen, ze zijn nu een schattig bolletje wol, of omdat u vanwege de corona zoveel tijd hebt, het is een belangrijke beslissing en een hond kost veel tijd.

Wij zoeken adoptanten met:

▪️ Voldoende tijd
▪️ Affiniteit met de buitenlandse rescue hond
▪️ Geduld om hem te introduceren in het Nederlandse huishouden.
▪️ Een uitgebreide mail met daarin uw motivatie, woon en werkomstandigheden

Voor meer informatie vul onderstaand formulier in.