• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Katy

LEEFTIJD: 3 maand(en)
GESLACHT: teef
FORMAAT: Middel (35-70 cm)

Katy, deze ontzettend mooie meid werd samen met haar broer en zusje langs de kant van de weg gevonden. Duidelijk gedumpt door de eigenaar. Voor ons ondenkbaar, daar dagelijkse kost. De mensen hebben daar een andere mentaliteit, aan geboortepreventie doen ze helaas niet.

Gelukkig zijn ze allen gered en naar onze rescuer gebracht.

Nu zitten ze veilig bij onze rescuer in Gioiosa Ionica waar ze alles krijgen wat een pup nodig heeft. Nu nog haar eigen warme mand.

Katy is een lieve speelse pup die een mooie middelmaat zal worden verwachten wij.

Katy kan eind Mei naar NL komen.

Wij hebben al veel soortgelijke honden met zeer veel succes geplaatst..

Een appartement is geen optie, een huis met tuin zeer welkom.

Wij hebben de mogelijkheid om een hondje op zicht te krijgen.... Dat heet Optie Tot Adoptie.
Dit wil zeggen u krijgt de pup een week op zicht. Wij begrijpen dat een hondje adopteren vanaf een foto best lastig is. Tenslotte is het een commitment voor misschien wel 15 jaar.

Na een week neemt u de beslissing of u het hondje adopteert of dat u gastgezin blijft tot de adoptie door een andere adoptant plaatsvindt. Dus aanvankelijk bent u gastgezin met Optie Tot Adoptie.

Schaf geen hond aan voor de kinderen, ze zijn nu een schattig bolletje wol, of omdat u vanwege de corona zoveel tijd hebt, het is een belangrijke beslissing en een hond kost veel tijd.

Wij zoeken adoptanten met:

▪️ Voldoende tijd
▪️ Affiniteit met de buitenlandse rescue hond
▪️ Geduld om hem te introduceren in het Nederlandse huishouden.
▪️ Een uitgebreide mail met daarin uw motivatie, woon en werkomstandigheden

De adoptiekosten voor onze honden zijn €450,- en voor de speciale belijning €50, -. Deze kosten bevatten vergoeding voor chip, transportkosten, vaccinaties en Europees paspoort. Alle bovenstaande kosten zijn vele malen hoger dan bv Roemenië en andere landen. Verder moeten we uiteraard extra kosten die daar gemaakt worden aan de dierenarts, door ons betaald worden. We willen de hondjes zo gezond mogelijk naar Nederland laten komen. 

Ook zit er in ons team een gedragsdeskundige, dat betekent dat bij vragen over opvoeding het eerste telefonisch consult gratis is, en ook een voedingsdeskundige is werkzaam in ons team.

Voor meer informatie vul onderstaand formulier in.