• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Khali

voor deze knappe jongedame met duidelijk herdershond bloed in haar aderen zoeken wij een top adoptant die Khali kennis wil laten maken met de Nederlandse samenleving

Mensen die het leuk vinden om deze schoonheid op een positieve manier te gaan trainen, haar begeleiden en leiden om van haar een top gezinshond te maken, om in ieder geval daar een begin mee te maken.

Zij is samen met haar broertje bij de shelter afgestaan waar onze rescuers hun gelukkig snel hebben weggehaald en waar ze nu vele malen beter zitten, het blijft noodopvang vandaar dat wij haar hier met uw hulp een kans willen geven opeen top adoptie.

Het zijn duidelijk honden die gewend zijn onder de mensen, lief sociaal en zonder trauma’s.

Lieve Khali is nu in Nederland bij een top gastgezin die haar introduceren in de Nederlandse samenleving.

Ze leert al lopen buiten aan een tuig, is zindelijk en erg op haar ‘baasje’ gericht, slim en leert erg snel.

Khali is al goed gewend aan haar bench en begint zich meer en meer open te stellen.

Natuurlijk moet ze nog veel leren, heeft u tijd, liefde en kennis om van haar een fijne trouw maatje te maken en heeft u:

▪️ Voldoende tijd

▪️ Affiniteit met de buitenlandse rescue hond

▪️ Geduld om haar te introduceren in het Nederlandse huishouden.

Stuur ons dan:

▪️ Een uitgebreide mail met daarin uw motivatie, woon en werkomstandigheden dan nemen wij zsm contact met u op

De adoptiekosten voor onze honden zijn €450,- en voor de speciale belijning €50, -. Deze kosten bevatten vergoeding voor chip, transportkosten, vaccinaties en Europees paspoort. Alle bovenstaande kosten zijn vele malen hoger dan bv Roemenië en andere landen. Verder moeten we uiteraard extra kosten die daar gemaakt worden aan de dierenarts, door ons betaald worden. We willen de hondjes zo gezond mogelijk naar Nederland laten komen.

Ook zit er in ons team een gedragsdeskundige, dat betekent dat bij vragen over opvoeding het eerste telefonisch consult gratis is, en ook een voedingsdeskundige is werkzaam in ons team