• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Jelle (geadopteerd) 

WOONPLAATS

Nijmegen

LEEFTIJD

5 maand(en)

GESLACHT

Reu

FORMAAT

Middel (35-70 cm)

 

Omschrijving

Jelle, deze super leuke flinke golden retriever look a like is nog maar kort bij een fijn gastgezin in Nijmegen en wat doet hij het goed!

Jelle is heel sociaal, kent geen angst, is erg lief en een blij ei.

Hij is al mooi zindelijk, heeft de eerste basis commando’s al door. Hij slaapt heerlijk in zijn bench en is de hele nacht stil.

Hij vind t heerlijk om te zwemmen, onder de douche is ook een feestje.

Jelle heeft beweging nodig, na gewenning lekker los lopen en spelen met honden vriendjes, een tuin is wel een must, een appartement dus een no go.

Hij is gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees paspoort met gezondheidsverklaring.

Denkt u de match te zijn voor Jelle? stuur ons dan een e-mail met u woon/werk omstandigheden, gezinssamenstelling en ervaring met honden dan nemen wij zsm contact met u op.

De adoptiekosten voor onze honden zijn €450,- en voor de speciale belijning €50, -. Deze kosten bevatten vergoeding voor chip, transportkosten, vaccinaties en Europees paspoort. Alle bovenstaande kosten zijn vele malen hoger dan bv Roemenië en andere landen. Verder moeten we uiteraard extra kosten die daar gemaakt worden aan de dierenarts, door ons betaald worden. We willen de hondjes zo gezond mogelijk naar Nederland laten komen.

Ook zit er in ons team een gedragsdeskundige, dat betekent dat bij vragen over opvoeding het eerste telefonisch consult gratis is, en ook een voedingsdeskundige is werkzaam in ons team