• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Jade (gereserveerd) 

Deze prachtige pup, look a like mini Golden Retriever, werd samen met haar vier zusjes gevonden in een doos voor het hek van onze shelter.

Wie wat en waarom, geen idee. Waarschijnlijk heeft de eigenaar een nestje gekregen van zijn hond, waar hij geen zin in had.

Nu gelukkig veilig bij onze rescuer Claudia waar ze allemaal de juiste zorg krijgen.

Ze worden allen een bescheiden middelmaat, is de verwachting. 

Ze komen eind juli al richting Nederland, en wij hebben een mogelijkheid een pup op zicht te krijgen.

We zoeken nu adoptanten voor deze kleine meid. Adoptanten die geduldig zijn en haar het verdere leven/training in Nederland willen bijbrengen.

Geen getuttel, maar haar gewoon opvoeden als iedere grote hond. Dat betekent dus lekker wandelen, eenmaal goed gewend aan u, lekker los op het strand of in het bos.

Natuurlijk zal ze, eenmaal in Nederland, nog veel moeten leren, net als ieder andere Nederlandse pup.

Bij ons is er een mogelijkheid dat u aanvankelijk gastgezin bent met Optie Tot Adoptie. Dwz u krijgt haar een week op zicht. Is er een klik dan kunt u over gaan tot adoptie. Daar zitten natuurlijk wel adoptiekosten aan vast. Als u niet adopteert blijft u gewoon gastgezin tot er een andere adoptant interesse heeft en bij u komt kijken.

Onze stichting vindt het nl belangrijk dat er een goede klik is tussen u en het hondje. 

Ze heeft een chip, is gevaccineerd en heeft een Europees paspoort. 

Wij zoeken adoptanten met: 

▪️ Voldoende tijd 

▪️ Affiniteit met de buitenlandse rescue hond 

▪️ Geduld om hem te introduceren in het Nederlandse huishouden. 

▪️ Een uitgebreide mail met daarin uw motivatie, woon en werkomstandigheden

De adoptiekosten voor onze honden zijn €450,- en voor de speciale belijning eventueel €50, -. Deze kosten bevatten vergoeding voor chip, transportkosten, vaccinaties en Europees paspoort. Alle bovenstaande kosten zijn vele malen hoger dan bv Roemenië en andere landen. Verder moeten we uiteraard extra kosten die daar gemaakt worden aan de dierenarts, door ons betaald worden. We willen de hondjes zo gezond mogelijk naar Nederland laten komen