• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Jacky

wat een heerlijk, vooral makkelijk knaapje is hij. Heerlijk luierend in de zon.... Het leven is één groot feest voor Jacky.

Hij vindt alles en iedereen leuk, blaft niet, wandelen vindt hij fijn, maar ach een dagje minder zin, Jacky vindt alles best.

Natuurlijk houdt Jacky wel van gezelschap. En dat verdient hij natuurlijk ook.

Jacky lag in Italië vast aan de ketting. Als een soort waakhond, maar Jacky waakt niet..... Waardeloos dus, dus kijk je nog amper naar hem om

En dat voor zo'n leukerd.

Wij vonden hem zo geweldig, dat het hele team vond dat Jacky snel van de ketting af moest, richting Nederland.

Nu zit hij dus bij een ervaren en fantastisch gastgezin. Daar leert hij al behoorlijk te wennen aan het Nederlandse huishouden. En dat bevalt hem prima.

Wij zoeken adoptanten met veel tijd. Tijd om het goed te maken wat hij al die tijd gemist heeft.

Dus heeft u belangstelling voor Jacky, stuurt u ons dan een uitgebreide mail met daarin uw motivatie, woon en werkomstandigheden.

Mocht u op een appartement wonen, dan graag een appartement met lift.

De adoptiekosten voor onze honden zijn €450,- en voor de speciale belijning €50, -. Deze kosten bevatten vergoeding voor chip, transportkosten, vaccinaties en Europees paspoort. Alle bovenstaande kosten zijn vele malen hoger dan bv Roemenië en andere landen. Verder moeten we uiteraard extra kosten die daar gemaakt worden aan de dierenarts, door ons betaald worden. We willen de hondjes zo gezond mogelijk naar Nederland laten komen.

Ook zit er in ons team een gedragsdeskundige, dat betekent dat bij vragen over opvoeding het eerste telefonisch consult gratis is, en ook een voedingsdeskundige is werkzaam in ons team.