• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Liva

 

Dit extreem schattige meisje Liva is gevonden langs de weg in Calabrië. Onze rescuer heeft haar meegenomen naar haar shelter waar ze goed verzorgd wordt. Nog een beetje beduusd zit ze in de armen van de rescuer. Ze beseft zich nog niet dat ze nu de liefde en aandacht gaat ontvangen die ze verdient.Dat het vanaf nu alleen maar beter wordt. Het is een lief en rustig meisje. We willen Liva zo snel mogelijk naar Nederland laten komen om te beginnen aan haar fijne leven. Liva kan eind januari mee naar Nederland komen mits we een adoptant of gastgezin hebben gevonden. Ze is netjes ingeënt, gechipt en heeft haar eigen Europese paspoort. Ze zal, is de verwachting, maatje Labrador/bordercollie worden, maar uiteraard kunnen we dit nooit met zekerheid zeggen, we praten hier over een rescue hondje. Net als elke jonge pup en rescue hond moet Liva nog het een en ander leren. We zoeken een adoptant die de tijd en ruimte heeft om haar het leven in Nederland te laten zien en met haar lekker veel naar buiten gaat. Wij hebben de mogelijkheid van Optie tot Adoptie, dat betekent dat, mocht u het hondje eerst op zicht willen, wij dit begrijpen. Na een week neemt u dan de beslissing of u het hondje adopteert. . Uiteraard zijn er dan adoptiekosten aan verbonden. Als gastgezin heeft u geen kosten, uiteraard.

Wij zoeken dus een gastgezin /adoptant met:

- Genoeg tijd om Liva te introduceren in het Nederlandse leven.

- Geduld om een rescue hond het nieuwe leven in Nederland bij te brengen.

- Affiniteit met een buitenlandse rescue hond. Bedenk dat een rescue hond uit het buitenland anders in elkaar steekt dan een Nederlandse hond. Ze hebben een achterstand.

Mocht u na het lezen denken, dit is mijn hond, ik voel een klik, schrijft u dan een uitgebreide mail met daarin uw woon-en werksituatie en motivatie voor haar Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

De adoptiekosten voor onze honden zijn €450,- en voor de speciale belijning €50, -. Deze kosten bevatten vergoeding voor chip, transportkosten, vaccinaties en Europees paspoort