• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Ice

Je smelt als je hem ziet. Onze collega , ons teamlid, is naar Zuid-Italie gegaan en bij het zien van Ice smolt ze. Deze is zo lief zei ze.

ICE is leuk en speels, heeft een goed karakter, is evenwichtig en eerlijk. En hij houdt van een dikke knuffel.

Wat wil je nog meer? Hij is geweldig en bovenal heeeeel erg knap!

Ice zal nu rond de anderhalf jaar zijn. Dit soort honden blijven lang jong. Hij zal pas rond de twee jaar zijn karakter hebben gevormd. Dus we hebben de tijd om hem nog te kneden naar hoe u ICE graag zou willen hebben.

Wij hebben er 100% vertrouwen in dat dit een fantastische metgezel gaat zijn.

Deze honden, hebben we vaker en ze blijken keer op keer eerlijke en lieve honden te zijn die goed met mensen, honden, katten en ook heel goed met jonge kinderen overweg kunnen.

Heeft u kleine kinderen dan is een Maremma karakter geweldig. Ze beschermen de kleine, en mocht uw kindje vallen dan is de maremma er als eerste bij om op de knie een kusje te geven.

Ze kunnen ook naast u blijven zitten, een hele middag als u bijvoorbeeld van vissen houdt. Zij houden de wacht, kijken met u de vissen uit het water en ze zorgen ervoor dat u veilig weer thuis komt. Wij zeggen altijd, eens een maremma, altijd een maremma.

Wij zoeken voor Ice sportieve adoptanten, liefst met een tuin. Een appartement is geen optie. 

 

Wij begrijpen dat een hond adopteren vanaf een foto best lastig is. Tenslotte is het een commitment voor misschien wel 12 jaar

Als u gastgezin bent kunt u kijken of u een klik hebt met ICE. Mocht dit zo zijn dan kunt u tot adoptie overgaan. Mocht u toch liever alleen gastgezin willen blijven dan zullen wij een adoptant voor hem zoeken. U blijft dan wel gastgezin totdat wij een adoptant gevonden hebben.

 

Toelichting

De adoptiekosten zijn gebaseerd op transport kosten, vaccinaties chip en Europees paspoort en zijn €525,-

De kosten bv dierenarts zijn in Italië vele malen hoger dan bv Roemenië en andere landen. Verder is het transport enorm duur vanuit Italië.

Onze stichting heeft veel begeleiding, zowel vóór als na de adoptie. U kunt altijd met vragen bij ons terecht.

Verder hebben wij twee loopgroepen, één in Hilversum, één in Hoofddorp.

Er lopen deskundige teamleden mee, er zijn al meer dan 100 loopgroep-leden en we krijgen steeds meer bekendheid. Want welke stichting biedt nou deze service?! Wij dus van Filosdogrescue

Waarom...... Het is enorm leerzaam voor zowel de hond als de baas. Een roedel vormt veiligheid voor de hond, wij geven ondertussen tips en tricks.