• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Te lief deze leukerd genaamd ICE!

Kijk eens even naar het filmpje, wat een knuffelbeertje.

Ice is samen met zijn zusje gevonden in de straten van Zuid -Italie. Gelukkig zijn ze naar onze rescuer Claudia gebracht, waar we graag mee samenwerken. Ice heeft bij Claudia de goede verzorging en aandacht gekregen.

Zijn zusje is inmiddels geadopteerd in Nederland en heeft een ongelofelijk lief en mooi karakter. Vrolijk, eerlijk, luistert goed, lief naar mensen, leuk met andere hondjes, een echte knuffelkont. Haar broertjes en zusjes laten het hetzelfde karakter zien. Wij zijn blij met dit zeldzaam fijn nestje met zulke top hondjes

Inmiddels is Ice ingeënt, gechipt en heeft ook zijn eigen Europees paspoortje van de dierenarts meegekregen. Hij mag 8 oktober naar Nederland komen mits we een gastgezin of een adoptant hebben gevonden voor hem. Rond die tijd zal hij vier maandjes zijn. Ice zal uitgroeien tot een maatje Labrador, maar dan slanker.

We zoeken voor Ice een sportief gastgezin of adoptant die van wandelen houdt, tijd en geduld heeft en hem met een warm hart ontvangt. Dat heeft deze lieverd verdiend. Ice moet natuurlijk nog wel de regels van zijn nieuwe huis leren kennen. Ook het netjes leren lopen aan de riem moet hij leren, maar het is leuk om op deze manier een band op te kunnen bouwen samen.

Wij van Filos vinden het belangrijk dat zowel hond als baasje happy zijn. Daarom hebben wij een team achter u staan met o.a. een voedingsdeskundige en gedragsdeskundige. Deze staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en te helpen indien nodig. Ook hebben wij loopgroepen die ieder weekend wandelen met elkaar om naast de gezelligheid, van elkaar te leren en ervaringen uit te wisselen.

Wij hebben de mogelijkheid om een hondje op zicht te krijgen.... Dat heet Optie Tot Adoptie.

Dit wil zeggen u krijgt de pup een week op zicht. Wij begrijpen dat een hondje adopteren vanaf een foto best lastig is. Tenslotte is het een commitment voor misschien wel 15 jaar.

Na een week neemt u de beslissing of u het hondje adopteert of dat u gastgezin blijft tot de adoptie door een andere adoptant plaatsvindt. Dus aanvankelijk bent u gastgezin met Optie Tot Adoptie.

Mocht u na het lezen van de beschrijving van ICE denken, dat is ‘m, schrijft u dan alstublieft een mailtje met motivatie en telefoonnummer. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.