• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Gino (geadopteerd) 

dit vrolijke knappe mannetje is met 7 broertjes en zusjes en mama afgestaan bij de shelter, afgestaan, niet meer nodig, steeds weer blijft het ons verbazen dat mensen zo wreed met deze dieren omgaan. gelukkig is hij nu in NL, bij een top gastgezin met kinderen, honden, katten en kippen en socialiseren in no time! Ze krijgen een spoedcursus Nederlands, er is een begin gemaakt met opvoeden en ze zijn klaar om geadopteerd te worden door leuke, lieve mensen die de tijd hiervoor hebben.

Ze zijn klein, 2 kilo nu en zullen echt kleine middelmaatjes blijven.

Hij is nog maar een pup dus zal nog veel moeten leren, heeft u de liefde en tijd om van dit mooie kleine ventje een stabiele huishond te maken mail ons dan.

Hij heeft een chip, is gevaccineerd en heeft een Europees paspoort.

Gino zal heerlijk willen rondrennen, los eenmaal goed gewend aan u, en waar het veilig is.

Daarom zoeken we sportieve adoptanten die houden van het buitenleven.

Wij zoeken adoptanten met:

▪️ Voldoende tijd

▪️ Affiniteit met de buitenlandse rescue hond

▪️ Geduld om hem te introduceren in het Nederlandse huishouden.

▪️ Een uitgebreide mail met daarin uw motivatie, woon en werkomstandigheden

De adoptiekosten voor onze honden zijn €450,- en voor de speciale belijning €50, -. Deze kosten bevatten vergoeding voor chip, transportkosten, vaccinaties en Europees paspoort. Alle bovenstaande kosten zijn vele malen hoger dan bv Roemenië en andere landen. Verder moeten we uiteraard extra kosten die daar gemaakt worden aan de dierenarts, door ons betaald worden. We willen de hondjes zo gezond mogelijk naar Nederland laten komen