• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Femmie (geadopteerd) 

niet alleen een lieve zachtaardige pup , maar ook nog een prachtige pup Je smelt al, als je haar mooie kopje ziet. Wat een feest zal het worden, als u haar nieuwe baasje wordt!!! Haar broer en zus zijn vorige week aangekomen en geadopteerd en wat zijn ze leuk! Bescheiden, erg lief, mooi maatje geeft u haar een kans?

Femmie, deze pup werd samen met haar zusjes en broers gevonden in Gioiosa Ionica /zuid . Waarschijnlijk zonder pardon op straat gezet door de eigenaar. Voor ons haast ondenkbaar, daar helaas dagelijkse kost. Helaas is Zuid Italië heel anders dan Noord Italië. Zuid Italië is het arme gedeelte van Italië waar de omstandigheden heel anders zijn, vergelijkbaar met Griekenland en Roemenië.

Al haar broertjes en zusjes zitten gelukkig nu veilig bij onze rescuer Claudia, waar ze alle zorg krijgen, lichamelijk, maar ook op sociaal gebied wat een pup nodig heeft om veilig en gezond op te groeien.

We denken dat Femmie een klein middelmaatje gaat worden.

Ze komt naar Nederland met een chip, vaccinaties en Europees paspoort.

Femmie zal heerlijk willen rondrennen, los eenmaal goed gewend aan u, en waar het veilig is.

Daarom zoeken we sportieve adoptanten die houden van wandelen en het buitenleven.

Wij zoeken adoptanten met:

▪️ Voldoende tijd

▪️ Affiniteit met de buitenlandse rescue hond

▪️ Geduld om hem te introduceren in het Nederlandse huishouden.

▪️ Een uitgebreide mail met daarin uw motivatie, woon en werkomstandigheden

De adoptiekosten voor onze honden zijn €450,- en voor de speciale belijning €50, -. Deze kosten bevatten vergoeding voor chip, transportkosten, vaccinaties en Europees paspoort. Alle bovenstaande kosten zijn vele malen hoger dan bv Roemenië en andere landen. Verder moeten we uiteraard extra kosten die daar gemaakt worden aan de dierenarts, door ons betaald worden. We willen de hondjes zo gezond mogelijk naar Nederland laten komen.

Ook zit er in ons team een gedragsdeskundige, dat betekent dat bij vragen over opvoeding het eerste telefonisch consult gratis is, en ook een voedingsdeskundige is werkzaam in ons team.