• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Doortje

ofwel lieve Dora een heerlijke pup gevonden in Italië moederziel alleen achtergelaten maar gelukkig werd onze rescuer gebeld dat er een pup gevonden was, toen nog maar zo’n 6 weekjes oud en kijk haar nu wat een topper.

Dora zit nu in een gastgezin in Schimmert waar ze kennis maakt met de Nederlandse samenleving, een top gastgezin met honden, katten, kinderen en zelfs krielkippen, Dora krijgt een snelcursus overal aan wennen en is al zo goed als zindelijk.

Het gastgezin omschrijft haar als een blij ei, slim, ontzettend lief, erg mooi om te zien en wordt naar wij denken een klein middelmaatje.

Ze gaat heerlijk met de roedel mee wandelen en is klein maar dapper echt een juweeltje die klaar is om geadopteerd te worden

Wij zoeken een adoptant met:

- Genoeg tijd om haar verder te introduceren in het Nederlandse leven.

- Affiniteit met een buitenlandse rescue hond. Bedenk dat een rescue hond uit het buitenland anders in elkaar steekt dan een Nederlandse hond..... Ze hebben een achterstand.

Mocht u na het lezen van de beschrijving van Door denken, dit is ze, schrijft u dan alstublieft een mailtje met motivatie en telefoonnummer. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

De adoptiekosten voor onze honden zijn € 450 euro en voor de speciale belijning €50, -. Deze kosten bevatten de vergoeding voor chip, transportkosten, vaccinaties en het Europees paspoort. Alle bovenstaande kosten zijn vele malen hoger dan Roemenië en andere landen. Verder moeten we uiteraard extra kosten die daar gemaakt worden aan de dierenarts, door ons betaald worden. We willen de hondjes zo gezond mogelijk naar Nederland laten komen.

Ook zit er in ons team een gedragsdeskundige. Dat betekent dat bij vragen over opvoeding het eerste telefonisch consult gratis is. Er is ook een voedingsdeskundige werkzaam in ons team.