• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Didi.

Met haar leuke aftekeningen en grote onschuldige ogen maakt Didi een vertederende verschijning. Ze is gevonden op een stortplaats, ergens buiten het stadje. Helemaal alleen. Didi vond het nog spannend om vastgehouden te worden door een van onze rescuers. Ze is zachte aanraking nog helemaal niet gewend. Nu ze veilig bij onze rescuer zit zal ze dit leren en rustig mogen wennen aan het idee dat het vanaf nu alleen maar beter wordt. Voor Didi zoeken we iemand die de tijd en ruimte heeft om met geduld haar het leven in Nederland laten zien. Iemand die haar vertrouwen wil winnen en haar heel veel liefde kan geven. Ze zal dan ook alles voor jou doen. Didi moet nog het een en ander leren. Het is per slot van rekening nog een puppy. Een puppycursus is een leuke start voor haar om de eerste commando’s te leren. Ze mag eind januari mee naar Nederland komen, mits we een gastgezin of adoptant voor haar hebben gevonden. 

Wij hebben de mogelijkheid van Optie tot Adoptie, dat betekent dat, mocht u het hondje eerst op zicht willen, wij dit begrijpen. Na een week neemt u dan de beslissing of u het hondje adopteert. . Uiteraard zijn er dan adoptiekosten aan verbonden. Als gastgezin heeft u geen kosten, uiteraard.

Wij zoeken dus een gastgezin /adoptant met:

- Genoeg tijd om Didi te introduceren in het Nederlandse leven.

- Geduld om een rescue hond het nieuwe leven in Nederland bij te brengen.

- Affiniteit met een buitenlandse rescue hond. Bedenk dat een rescue hond uit het buitenland anders in elkaar steekt dan een Nederlandse hond..... Ze hebben een achterstand.

Mocht u na het lezen denken, dit is mijn hond, ik voel een klik, schrijft u dan een uitgebreide mail met daarin uw woon-en werksituatie en motivatie voor haar Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

De adoptiekosten voor onze honden zijn €450,- en voor de speciale belijning €50, -. Deze kosten bevatten vergoeding voor chip, transportkosten, vaccinaties en Europees paspoort