• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Cooky

Is een heel lief meisje. Ze is gevonden in een weiland en was al dagen op zoek naar onderdak en wat voedsel. Zo gaat dat in Zuid-Italie, als ze je niet meer willen wordt je gedumpt.

Maar Cooky blijkt zo'n lief karakter te hebben dat ze nu al dol op haar zijn en daarom mocht Cooky bij wijze van uitzondering mee naar het huis van de rescuer zelf. Dat is fijn want zo kan ze al wennen aan het leven in een huis en wordt ze al zindelijk gemaakt. Ze is lief, bescheiden, rustig, nog wat onzeker, houdt van spelen met andere hondjes, naar mensen is ze nog wat afwachtend maar zodra ze je vertrouwt komt ze uit haar schulp en wil dan graag geknuffeld worden. Ze zal een middelmaat hond worden, hoogte van een kleine labrador maar dan slanker.

COOKY kan 8 oktober mee naar Nederland komen mits we een adoptant of gastgezin hebben gevonden. Ze is netjes ingeënt, gechipt en heeft haar eigen Europese paspoort.

Wij zoeken voor deze grote schat een fijne adoptant of gastgezin die haar warm ontvangt en haar met tijd geduld en liefde in Nederland laat wennen. Een adoptant die haar mee neemt op eindeloze wandelingen en haar als ze eenmaal is gewend aan u, lekker los kan laten lopen, want daar houden ze van, lekker dollen en spelen met andere hondjes. Na de wandeling zal ze graag uren in haar mandje willen slapen. Buiten rennen, binnen rust

Wij hebben de mogelijkheid van Optie tot Adoptie, dat betekent dat, mocht u het hondje eerst op zicht willen, wij dit begrijpen. Na een week neemt u dan de beslissing of het ze mag blijven.

Mocht u na het lezen denken, dit is mijn hond, ik voel een klik, schrijft u dan een mailtje met daarin uw woon-en werksituatie en motivatie voor COOKY. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

De adoptiekosten voor onze honden zijn €450,- en voor de speciale belijning €50, -. Deze kosten bevatten vergoeding voor chip, transportkosten, vaccinaties en Europees paspoort.