• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Clara

Deze knappe scruffy dame hebben we Clara genoemd, gevonden met 4 prachtige pupjes in een veld en gelukkig goed opgevangen door een rescuer daar. Ze was een fantastische moedertje en nu haar kids zijn geadopteerd zoeken wij een gastgezin voor haar zodat zij ook een eerlijke kans krijgt op adoptie via een gastgezin hier. Zij is inmiddels gesteriliseerd, gevaccineerd, voorzien van een chip en gelukkig negatief getest op de middellandse zeeziektes.

Haar leeftijd is geschat rond de 5 jaar, het is een geweldig leuk hondje, sociaal en zo’n 15 kilo, een mooi middelmaatje.

Heeft u de tijd en liefde om deze knappe meid te laten wennen aan de Nederlandse samenleving, vind u het leuk om met deze knapperd aan de slag te gaan? Schrijf ons dan een e-mail met u woon/werkomstandigheden, uw gezinssamenstelling en ervaring met honden dan nemen wij zsm contact met u op.

Wij hebben de mogelijkheid om een hondje op zicht te krijgen.... Dat heet Optie Tot Adoptie.

Dit wil zeggen u krijgt de pup een week op zicht. Wij begrijpen dat een hondje adopteren vanaf een foto best lastig is. Tenslotte is het een commitment voor misschien wel 15 jaar.

Na een week neemt u de beslissing of u het hondje adopteert of dat u gastgezin blijft tot de adoptie door een andere adoptant plaatsvindt. Dus aanvankelijk bent u gastgezin met Optie Tot Adoptie.

Wij zoeken adoptanten met:

▪️ Voldoende tijd

▪️ Affiniteit met de buitenlandse rescue hond

▪️ Geduld om haar te introduceren in het Nederlandse huishouden.

▪️ Een uitgebreide mail met daarin uw motivatie, woon en werkomstandigheden

De adoptiekosten voor onze honden zijn €450,- en voor de speciale belijning €50, -. Deze kosten bevatten vergoeding voor chip, transportkosten, vaccinaties en Europees paspoort. Alle bovenstaande kosten zijn vele malen hoger dan bv Roemenië en andere landen. Verder moeten we uiteraard extra kosten die daar gemaakt worden aan de dierenarts, door ons betaald worden. We willen de hondjes zo gezond mogelijk naar Nederland laten komen.