• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Chucky (geadopteerd) 

wat een heerlijk moppie is dit. We hebben al heerlijk gewandeld op de hei, los, en wat doet hij dat goed. Hij is enorm baasgericht, luistert waanzinnig goed.... Hij huppelt echt rond, met zijn oortjes deinzend op en neer.

Natuurlijk vindt hij sommige dingen nog spannend, maar ach, hij is nog maar kort in Nederland.

Dus zoeken we adoptanten die begrijpen dat Chucky nog het eea moet leren.

Chucky is samen met zijn zusje Fientje en broer Teddy naar Nederland gekomen. Ze waren gevonden op de straten van Gioiosa ionica, mager en verwaarloosd.

Gelukkig zijn ze op tijd gevonden, anders hadden ze dit ws niet overleefd.

Ze zijn opgevangen door Claudia en hasr team, daar kregen ze alles wat nodig is om gezond op te groeien. Nu dus bij een goed gastgezin in Soest.

Gaat u Chucky ontmoeten op de hei, en kijk hoe hij fantastisch meeloopt in een groep honden van allerlei groottes en leeftijden. Hoe hij geniet, en u dus ook.

We zoeken daarom sportieve adoptanten die houden van het buitenleven.

Een appartement is een no go voor Chuck, eigenlijk voor veel honden waarvoor wij fijne adoptanten zoeken.

Wij zoeken adoptanten met :

* voldoende tijd

* Geduld om de hond te introduceren in het Nederlandse huishouden

Graag een uitgebreide mail met daarin uw motivatie, woon-en werkomstandigheden

De adoptiekosten voor onze honden zijn €450,- en voor de speciale belijning €50, -. Deze kosten bevatten vergoeding voor chip, transportkosten, vaccinaties en Europees paspoort. Alle bovenstaande kosten zijn vele malen hoger dan bv Roemenië en andere landen. Verder moeten we uiteraard extra kosten die daar gemaakt worden aan de dierenarts, door ons betaald worden. We willen de hondjes zo gezond mogelijk naar Nederland laten komen.

Ook zit er in ons team een gedragsdeskundige, dat betekent dat bij vragen over opvoeding het eerste telefonisch consult gratis is, en ook een voedingsdeskundige is werkzaam in ons team.