• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Chintia

LEEFTIJD: 3 maand(en)
GESLACHT: Teef
FORMAAT: Middel (35-70 cm)

Chintia hebben we haar genoemd, een prachtige pup die er geweldig uitziet met haar mooie snoetje.
Een heel nestje lieve pups die gewoon zijn achtergelaten in een verlaten huis, gelukkig op tijd gered en nu veilig bij een van onze rescuers in Italië. Wij denken dat Chintia een mooie middelmaat gaat worden hoewel dat altijd een verrassing blijft, wij kennen haar ouders niet!

Begin mei zijn deze lieverds klaar om te reizen en kunnen wij nu op zoek naar fijne adoptanten die tijd en veel liefde hebben om van deze knapperd een fijne huishond te maken, zij is nog maar een pup dus moet alles nog leren. Zij is dan gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees paspoort met gezondheidsverklaring.

Wij hebben de mogelijkheid om een hondje op zicht te krijgen.... Dat heet Optie Tot Adoptie.
Dat wil zeggen u krijgt de pup een week op zicht. Wij begrijpen dat een hondje adopteren vanaf een foto best lastig is. Tenslotte is het een commitment voor misschien wel 15 jaar.

Na een week neemt u de beslissing of u het hondje adopteert of dat u gastgezin blijft tot de adoptie door een andere adoptant plaatsvindt. Dus aanvankelijk bent u gastgezin met Optie Tot Adoptie.

Schaf geen hond aan voor de kinderen, ze zijn nu een schattig bolletje wol, of omdat u vanwege de corona zoveel tijd hebt, het is een belangrijke beslissing en een hond kost veel tijd.

Wij zoeken adoptanten met:

▪️ Voldoende tijd
▪️ Affiniteit met de buitenlandse rescue hond
▪️ Geduld om hem te introduceren in het Nederlandse huishouden.
▪️ Een uitgebreide mail met daarin uw motivatie, woon en werkomstandigheden