• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Carrey

Teefje

5 maanden 

dit prachtige pupje, mix labrador, is echt een mega sociaal en lieve pup. Wij denken dat ze een vrij grote hond gaat worden. 

Natuurlijk zal ze nog veel moeten leren, net als ieder andere Nederlandse pup.

Carrey is gevonden op de straten van Gioiosa ionica. Moederziel alleen, zonder broertjes of zusjes of moederhond. Waarschijnlijk zonder pardon op straat gezet door haar eigenaar.

Carrey zit nu bij een gastgezin in Dronten 

Ze luistert naar de naam beauty. Ze is een lieve leergierige pup die als je veel tijd in haar steekt om dingen aan te leren dan heb je straks een super hond. Ze is sociaal met andere honden heeft soms een energie voor 10, en moet af en toe even tot rust gebracht worden. Ze houdt erg van knuffelen. Ze is gek op eten, en weet al dat ze moet zitten voordat ze wat krijgt. Ze eet uit een anti- schrokbak zodat ze iets rustiger eet. Ze geeft goed aan als ze haar behoefte moet doen, en is binnen helemaal zindelijk

Ze heeft een chip, is gevaccineerd en heeft een Europees paspoort. 

Carrey zal heerlijk willen rondrennen, los eenmaal goed gewend aan u, en waar het veilig is. Ze is gek op water, dus zwemmen vindt ze leuk. 

Daarom zoeken we sportieve adoptanten die houden van het buitenleven. 

Wij zoeken adoptanten met: 

▪️ Voldoende tijd 

▪️ Affiniteit met de buitenlandse rescue hond 

▪️ Geduld om hem te introduceren in het Nederlandse huishouden. 

▪️ Een uitgebreide mail met daarin uw motivatie, woon en werkomstandigheden

De adoptiekosten voor onze honden zijn €450,- en voor de speciale belijning €50, -. Deze kosten bevatten vergoeding voor chip, transportkosten, vaccinaties en Europees paspoort. Alle bovenstaande kosten zijn vele malen hoger dan bv Roemenië en andere landen. Verder moeten we uiteraard extra kosten die daar gemaakt worden aan de dierenarts, door ons betaald worden. We willen de hondjes zo gezond mogelijk naar Nederland laten komen