• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Bygo

WOONPLAATS

Gioiosa Ionica

LEEFTIJD

3 jaar

Omschrijving

Bygo, wat een leuk klein hondje 3 jaar jong en ook nog eens een hele knappe verschijning, samen met zijn maatje Juri afgestaan bij onze rescuer, niet meer gewild ineens teveel geworden onbegrijpelijk als je alleen al ziet in het filmpje hoe verschrikkelijk lief ze met kinderen zijn.

Wij willen graag Bygo een kans geven op een mooi leven hier in Nederland en hebben u hulp hier hard bij nodig. Wij zoeken een gastgezin die Bygo wil helpen om hem kennis te laten maken met onze samenleving hier zodat zijn adoptie kansen maximaal zijn.

Hij is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees paspoort met gezondheidsverklaring.

Hij kan met alles en is aan het leven bij een gezin gewend.

Heeft u tijd, geduld en genoeg liefde om deze lieverd op te vangen? Schrijf ons dan een e-mail met u woon/werk omstandigheden, gezinssamenstelling en ervaring met honden dan nemen wij zsm contact met u op.

Wij hebben de mogelijkheid om een hondje op zicht te krijgen.... Dat heet Optie Tot Adoptie.

Dit wil zeggen u krijgt de pup een week op zicht. Wij begrijpen dat een hondje adopteren vanaf een foto best lastig is. Tenslotte is het een commitment voor misschien wel 15 jaar.

Na een week neemt u de beslissing of u het hondje adopteert of dat u gastgezin blijft tot de adoptie door een andere adoptant plaatsvindt. Dus aanvankelijk bent u gastgezin met Optie Tot Adoptie.

Wij zoeken adoptanten met:

▪️ Voldoende tijd

▪️ Affiniteit met de buitenlandse rescue hond

▪️ Geduld om hem te introduceren in het Nederlandse huishouden.

▪️ Een uitgebreide mail met daarin uw motivatie, woon en werkomstandigheden

De adoptiekosten voor onze honden zijn €450,- en voor de speciale belijning €50, -. Deze kosten bevatten vergoeding voor chip, transportkosten, vaccinaties en Europees paspoort. Alle bovenstaande kosten zijn vele malen hoger dan bv Roemenië en andere landen. Verder moeten we uiteraard extra kosten die daar gemaakt worden aan de dierenarts, door ons betaald worden. We willen de hondjes zo gezond mogelijk naar Nederland laten komen.