• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Brownie

Drie pups moederziel alleen in Zuid -Italie maar ze zijn gelukkig door een passant naar een shelter gebracht waar wij als Filos graag mee samenwerken. Deze Claudia heeft dit nestje van 3 meteen de zorg en aandacht gegeven die zij nodig hadden. Brownie heeft zich laten zien als een vrolijke, speelse pup, lief voor mensen en blij om te spelen met andere hondjes. Zij is makkelijk en Claudia beschrijft haar als een toppertje. Brownie is inmiddels ingeënt, heeft de nodige vaccinaties gehad en heeft ook al haar paspoortje binnen. Zij mag, nu zij ruim 3 maanden is midden december mee naar Nederland!

Brownie zal een mooi middelmaatje worden waar je eindeloos fijne wandelingen mee kan maken, maar ook een ijsje mee kan doen bij de ijskar of een drankje op een terrasje. Zij zal, nadat zij alle regels heeft geleerd van uw huishouden en vertrouwen heeft gekregen in u een buddy voor het leven zijn.

Wij van Filos geven om onze hondjes maar ook om onze adoptant en daarom hebben wij een heel team ter beschikking. We hebben een gedragsdeskundige en een voedingsdeskundige, we hebben looppgroepen die ieder weekend wandelen samen. Dit om u en het hondje te begeleiden en te adviseren als er vragen zijn.

Voor Brownie met haar prachtige vachtje zoeken wij een gastgezin of een adoptant die veel tijd, geduld en liefde heeft om haar wegwijs te maken in het Nederlands huishouden . Denk aan wandelen aan een riem en tuigje en zindelijk maken. Mocht u denken bij deze beschrijving dit is het hondje waar ik naar op zoek ben schrijf ons dan een mailtje of bel ons. Hopelijk kan hij dan nog mee in december met haar broertjes.

Wij hebben de mogelijkheid om een hondje op zicht te krijgen.... Dat heet Optie Tot Adoptie.

Dit wil zeggen u krijgt de pup een week op zicht. Wij begrijpen dat een hondje adopteren vanaf een foto best lastig is. Tenslotte is het een commitment voor misschien wel 15 jaar.

Na een week neemt u de beslissing of u het hondje adopteert of dat u gastgezin blijft tot de adoptie door een andere adoptant plaatsvindt. Dus aanvankelijk bent u gastgezin met Optie Tot Adoptie.

Wij van Filos vinden het belangrijk dat zowel hond als baasje happy zijn. Daarom hebben wij een team achter u staan met o.a. een voedingsdeskundige en gedragsdeskundige. Deze staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en te helpen indien nodig. Ook hebben wij loopgroepen die ieder weekend wandelen met elkaar om naast gezelligheid, van elkaar te leren en ervaringen uit te wisselen.

Wij zoeken een gastgezin of adoptanten met:

▪️ Voldoende tijd

▪️ Affiniteit met de buitenlandse rescue hond

▪️ Geduld om hem te introduceren in het Nederlandse huishouden.

▪️ Een uitgebreide mail met daarin uw motivatie, woon en werkomstandigheden

De adoptiekosten voor onze honden zijn €450,- en voor de speciale belijning €50, -. Deze kosten bevatten vergoeding voor chip, transportkosten, vaccinaties en Europees paspoort