• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Brown

Brown is samen met 2 broertjes en 2 zusjes gevonden achter een boerderij in Zuid Italië. Moeder hond was aanwezig maar is vertrokken nadat de pups werden gered.

 

Brown heeft grote zachte ogen en een prachtige kleuren combinatie. We denken dat hij zal uitgroeien tot middelmaat hond. Brown speelt graag met zijn broertjes en zusjes. Hij is niet de dapperste van het stel maar gaat graag mee op onderzoek uit. Brown is aanhankelijk en houdt van knuffels.

 

Brown is nu ruim 3 maanden oud en eind maart klaar om naar Nederland te reizen. Ze is dan in het bezit van een paspoortje, is gechipt, gevaccineerd en gezond! We zoeken een gastgezin die haar wil opvangen om haar te laten wennen aan haar eerste momenten van haar nieuwe leven. Een leven in een liefdevol, warm en welkom huis. Een pup is veel werk maar in onze stichting zijn wij altijd nauw betrokken bij het gastgezin om tips, tricks en steun te geven.

Ook hebben wij een loopgroep die elke dag loopt op de hei waar de hondjes goed gesocialiseerd worden en tegelijk begeleiding wordt geboden aan gastgezinnen en adoptanten.

 

Wij hebben de mogelijkheid om een hondje op zicht te krijgen.... Dat heet Optie Tot Adoptie.

Dat wil zeggen u krijgt de pup een week op zicht. Wij begrijpen dat een hondje adopteren vanaf een foto best lastig is. Tenslotte is het een commitment voor misschien wel 15 jaar.

Na een week neemt u de beslissing of u het hondje adopteert of dat u gastgezin blijft tot de adoptie door een andere adoptant plaatsvindt.

 

Wij zoeken gastgezinnen met:

 

▪️ Voldoende tijd

▪️ Affiniteit met de buitenlandse rescue hond

▪️ Geduld om hem te introduceren in het Nederlandse huishouden.

▪️ Een uitgebreide mail met daarin uw motivatie, woon en werkomstandigheden

 

De adoptiekosten zijn gebaseerd op transport kosten, vaccinaties, chip en het Europees paspoort en zijn €450,- plus €50,- verplichte belijning