• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Blanco

Ontmoet Blanco, een stralende pup, bijna helemaal wit en met schattige sproeten op zijn snuit. Hij is een van de reutjes uit een nest dat gered is uit een situatie van verwaarlozing. Op dit moment is hij 2,5 maanden oud en onze inschatting is dat hij uit zal groeien tot een medium tot grote hond, met een geschat volwassen gewicht tussen de 25 en 30 kg.

Blanco verblijft momenteel bij rescuers in Italië, waar hij de nodige zorg en liefde ontvangt terwijl hij wacht op zijn toekomstige gezin. Hoewel hij nog wat verlegen is is Blanco een nieuwsgierige pup vol potentieel. Met voldoende geduld, liefde en een veilige omgeving, zal hij de wereld vol vertrouwen tegemoet kunnen treden.

Zijn vader is een vriendelijke, sociale Setter en we hebben alle vertrouwen dat Blanco met de juiste begeleiding en zorg zal uitgroeien tot een even lief en sociaal karakter. Voor Blanco zoeken we een heel fijn thuis waar hij kan leren dat de wereld een vriendelijke plek is, vol met plezier, liefde en avontuur. Dat gunnen we deze schat zo!

 

Blanco is gevaccineerd, gechipt en beschikt over een Europees paspoort. Hij is klaar om een nieuw leven te beginnen, ver weg van zijn vroegere verwaarlozing.

Zoals met al onze honden, bieden we ook voor Blanco de Optie Tot Adoptie aan. Dit betekent dat je Blanco een week op zicht krijgt om te kijken of hij goed in jouw gezin past. We begrijpen dat het een grote beslissing is om een hond te adopteren en deze periode geeft je de kans om te ontdekken of Blanco de juiste keuze is. Na deze week beslis je of je Blanco adopteert, of dat je gastgezin blijft totdat een andere adoptant gevonden wordt.

 

Wij zoeken mensen met:

 

▪️ Voldoende tijd

▪️ Affiniteit met de buitenlandse rescue hond

▪️ Geduld om hem te introduceren in het Nederlandse huishouden.

▪️ Een uitgebreide mail met daarin uw motivatie, woon en werkomstandigheden

 

De adoptiekosten zijn gebaseerd op transport kosten, vaccinaties, chip en het Europees paspoort en zijn €525