• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Bianca 

WOONPLAATS

Beek-Ubbergen

LEEFTIJD

1 jaar

GESLACHT

Teef

FORMAAT

Middel (35-55 cm)

Bianca, deze prachtige hond zit bij een fijn gastgezin in Beek - Ubbergen, daar leert ze de beginselen van het hondenleven in Nederland.

Bianca is een mooie verschijning met haar prachtige witte haren. Ze is lief, aanhankelijk... En natuurlijk moet ze echt nog wel het eea leren, ze is nog maar net in Nederland. Toen we Bianca zagen in de shelter, tijdens onze sterlisatieweek in Italië, waren we meteen verrast door haar zachte karakter. Het besluit haar naar Nederland te halen , was dan ook snel genomen.

Dit schrijft het gastgezin over haar :

Bianca is een rustige hond in huis, ze komt graag bij je kroelen en ligt het liefst aan je voeten, maar kan ook rustig in de gang blijven. Ze is wel attent op wat er buiten gebeurt, kijkt door het raam en blaft dan wel eens. In huis is ze zindelijk en kan ze het lang ophouden, bijv. tussen 9.30 en 14.30 of in de nacht. Ze houdt erg van eten en gaat op haar achterpoten staan als je de voerbak in je handen hebt, ze leerde heel snel om te gaan zitten voor het eten. Ze houdt van wandelen en is niet gauw moe. Ze is wel heel attent op andere honden en volgens mij een beetje bang. Ze moet nog leren niet erop af te springen, want daarbij is ze wel sterk. De ene keer is ze dominant, de andere keer onderdanig bij andere honden. Bij ons eigen hondje is ze erg geduldig, behalve als het om eten gaat. Haar omgang met kleine kinderen is nog niet bekend, maar met kinderen vanaf 8 jaar gaat het goed, is gebleken en ik denk dat ze er snel aan zal wennen omdat ze erg op mensen gericht is. Volgens mij is Bianca een aanhankelijke huisgenoot waar veel plezier mee te beleven valt.

Wij zoeken adoptanten met :

 

◾Affiniteit met de buitenlandse rescue hond.

◾ Geduld om Bianca verder te trainen.

◾ Genoeg tijd om haar de grote dagelijkse. wandelingen te kunnen bieden.

◾ Genoeg ruimte in en om het huis.

◾Sportieve adoptanten.

Denkt u dat Bianca een match voor haar kan zijn, stuurt u ons dan een uitgebreide mail met daarin uw motivatie, woon en werkomstandigheden.

De adoptiekosten voor onze honden zijn € 450 euro en voor de speciale belijning €50, -. Deze kosten bevatten de vergoeding voor chip, transportkosten, vaccinaties en het Europees paspoort. Alle bovenstaande kosten zijn vele malen hoger dan Roemenië en andere landen. Verder moeten we uiteraard extra kosten die daar gemaakt worden aan de dierenarts, door ons betaald worden. We willen de hondjes zo gezond mogelijk naar Nederland laten komen.

Ook zit er in ons team een gedragsdeskundige. Dat betekent dat bij vragen over opvoeding het eerste telefonisch consult gratis is. Er is ook een voedingsdeskundige werkzaam in ons team.