• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Gijs 

Gijs verblijft bij gastgezin in Bavel

LEEFTIJD: 2 jaar
GESLACHT: Reu
FORMAAT: Middel (35-50 cm)

Volgens het gastgezin is :
Gijs is een heel trouw dankbaar hondje. Komt vaak nog even bedanken na t eten. Zoekt zelf zijn rust op in zijn mand. Sluit zijn ogen half toe als je m onder zijn bek kriebelt…. en is daarnaast ijzersterk, pijlsnel en een heerlijke stinkiebinkie. Dol op gestoomde vis, haring, kip en de zon. Houdt met 1 oog mij in de gaten en volgt me. Ik ben natuurlijk wel de voedselverstrekker. Hij lijkt wel altijd honger te hebben!
Kan soms verlangend bij de poort zitten. Lijkt dan echt de straat op te willen. Ik denk dat hij echt een straatleven heeft gehad in een drukke stad waar hij zijn adresjes voor eten had. Als hij gefrituurd voedsel ruikt is hij een en al focus!

Wij zoeken adoptanten met veel tijd en geduld om Gijs te bieden wat hij nodig heeft. Aktieve adoptanten die er lekker op uit gaan met hem
Grote wandelingen door het bos of op het strand... Eenmaal goed gewend aan u, los.
Uiteraard moet Gijs nog het eea leren, hij is nog niet zo lang in Nederland. U krijgt er wel heeeeel veeeeel liefde voor terug.

 

Schaf geen hond aan voor de kinderen, ze zijn nu een schattig bolletje wol, of omdat u vanwege de corona zoveel tijd hebt, het is een belangrijke beslissing en een hond kost veel tijd.

Wij zoeken adoptanten met:

▪️ Voldoende tijd
▪️ Affiniteit met de buitenlandse rescue hond
▪️ Geduld om hem te introduceren in het Nederlandse huishouden.
▪️ Een uitgebreide mail met daarin uw motivatie, woon en werkomstandigheden