• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Bella

Bella, deze prachtige jongedame is gevonden in de bergen, waarschijnlijk achtergelaten door een jager omdat ze niets van haar taken snapte. In de shelter blijkt Bella een ontzettend lieve hond te zijn, ze was vanaf het begin een grote vriendin voor de andere honden en ook komt zij graag naar je toe voor wat aandacht of een knuffel. Bella heeft zich inmiddels laten zien als een lieve hond met een fijn karakter, zij wordt geschat op 2 jaar. Bella is in Nederland bij een gastgezin. Zij laten weten dat Bella lief en makkelijk in de omgang is. 

Voor Bella zoeken wij een adoptant met enige ervaring met honden. Ook een sportieve adoptant heeft een pré omdat dit soort honden graag een goede wandeling maken, liefst los zodat ze kunnen rennen en slidings maken. Na de wandeling zal zij uren slapen in haar mandje.

Ze is gesteriliseerd en is negatief getest op leishmania, is inmiddels ingeënt, gechipt en heeft haar eigen Europese paspoort. In november mag zij naar Nederland komen, mits we een adoptant/gastgezin voor haar hebben gevonden.

Uiteraard zijn er dan adoptiekosten aan verbonden. Als gastgezin heeft u geen kosten, uiteraard.

Mocht u na het lezen van de beschrijving van Bella denken, dit is de hond waar ik al zo lang op zoek naar ben, schrijft u dan een mailtje met uw woon-en werksituatie en uw motivatie. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

De adoptiekosten voor onze honden zijn €450,- en voor de speciale belijning €50, -. Deze kosten bevatten vergoeding voor chip, transportkosten, vaccinaties en Europees paspoort. Alle bovenstaande kosten zijn vele malen hoger dan bv Roemenië en andere landen. Verder moeten we uiteraard extra kosten die daar gemaakt worden aan de dierenarts, door ons betaald worden. We willen de hondjes zo gezond mogelijk naar Nederland laten komen.

Ook zit er in ons team een gedragsdeskundige, dat betekent dat bij vragen over opvoeding het eerste telefonisch consult gratis is, en ook een voedingsdeskundige is werkzaam in ons team