• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Balou deze vrolijke knul werd samen met zijn zus op de straten van Gioiosa ionica/zuid Italië gevonden. Beiden ws aangeschaft als wit klein bolletje wol voor de kinderen, eenmaal groot, niet meer gewenst en op straat gezet. Gelukkig zijn ze gered en naar onze shelter in Italië gebracht.

Beiden zijn super vrolijk en spelen er op los met hun rescuers. Maar je ziet op het filmpje, dat ze bruisen van energie.

 

Daarom zoeken wij sportieve adoptanten die elke dag de tijd en zin hebben Balou kunnen laten rennen. Eenmaal goed gewend aan u, lekker los op de hei of op het strand.

 

 

Een appartement is een no go, want Balou zal een maat Golden Retriever worden.

 

Hij is gevaccineerd, gecastreerd , gechipt en heeft een Europees paspoort met gezondheidsverklaring.

 

Wij hebben de mogelijkheid om een hondje op zicht te krijgen.... Dat heet Optie Tot Adoptie.

 

Dat wil zeggen u krijgt de hond op zicht. Wij begrijpen dat een hond adopteren vanaf een foto best lastig is. Tenslotte is het een commitment voor misschien wel 15 jaar.

 

Na twee weken neemt u de beslissing of u het hondje adopteert of dat u gastgezin blijft tot de adoptie door een andere adoptant plaatsvindt. Dus aanvankelijk bent u gastgezin met Optie Tot Adoptie.

 

Schaf geen hond aan voor de kinderen, ze zijn nu een schattig bolletje wol, of omdat u vanwege de corona zoveel tijd hebt, het is een belangrijke beslissing en een hond kost veel tijd.

 

Wij zoeken adoptanten met:

 

 

 

▪️ Voldoende tijd

 

▪️ Affiniteit met de buitenlandse rescue hond

 

▪️ Geduld om hem te introduceren in het

 

Nederlandse huishouden.

 

▪️ Een uitgebreide mail met daarin uw motivatie,

 

woon en werkomstandigheden