• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Bailey 

Wij zoeken een gastgezin/adoptant voor deze lieverd!!

Deze look a like Golden Retriever is werkelijk prachtig om te zien. Maar hij is niet alleen mooi maar hij is ook nog eens een mega lieve rustige hond.

Bailey, deze beauty is gevonden in de bergen van Zuid-Italie/Calabrië Waarschijnlijk gedumpt door de herder die hem niet meer nodig had. Voor ons niet te bevatten, voor Italie dagelijkse kost.

Bailey is naar een shelter gebracht en daar blijkt hij op te vallen door zijn zachtaardig karakter. Een grote vriend, een buddy, een hond die als hij je goed kent en vertrouwen in je heeft voor je door het vuur gaat.

We schatten de leeftijd van Bailey op twee jaar. Hij heeft de grootte van een grote Golden retriever

Dit soort honden hebben we al vele malen naar Nederland laten komen. Ze blijken fijne gezinshonden te zijn, enorm lief voor kinderen, lief en beschermend voor hun gezin en bijbehorende dieren. Ze voelen zich vaak verantwoordelijk voor het gezin, bij de boeren beschermen en wassen ze de lammetjes.

Het zijn enorme kindervrienden, ze zijn lief voor ze en zorgen dat er niks met het kind gebeurt. Mocht je kind toch ineens vallen dan zal hij als eerste erbij zijn om te troosten en te helpen.

We zoeken voor deze enorme lieverd mensen die ervaring hebben met honden en hem leren wat de regels in Nederland zijn. Hij houdt enorm van wandelen, los en dan slidings maken in het rulle zand. Gelukkiger kun je hem niet maken. Ook zoeken we een thuis voor hem met een grote tuin en als u een boerderij heeft bent u helemaal een schot in de roos voor Bailey. Hij kan uren liggen kijken naar vogels, ganzen, eenden en andere dieren om hem heen. Dat is wat hij het liefste doet en dat zit in zijn DNA

 

Wij hebben de mogelijkheid om een hond op zicht te krijgen..... Dat heet optie tot adoptie. Dwz u krijgt de hond twee weken op zicht. Na die twee weken beslist u of u de hond adopteert, of niet. Zo niet, dan gaan wij volop in de promotie, de hond blijft bij u, totdat er een andere match gevonden wordt.

Mocht u intussen zelf verliefd zijn geworden op Bailey dan mag u hem natuurlijk als eerst kandidaat adopteren

Dus wij zoeken een gastgezin/adoptant met:

Genoeg tijd

Sportieve mensen

Affiniteit met de buitenlandse rescue hond

Hem een consequente goede opvoeding kunnen geven

Genoeg ruimte, een appartement is geen optie!

De adoptiekosten voor onze honden zijn €450,- en voor de speciale belijning €50, -. Deze kosten bevatten vergoeding voor chip, transportkosten, vaccinaties en Europees paspoort. Alle bovenstaande kosten zijn vele malen hoger dan bv Roemenië en andere landen. Verder moeten we uiteraard extra kosten die daar gemaakt worden aan de dierenarts, door ons betaald worden. We willen de hondjes zo gezond mogelijk naar Nederland laten komen.

Ook zit er in ons team een gedragsdeskundige, dat betekent dat bij vragen over opvoeding het eerste telefonisch consult gratis is, en ook een voedingsdeskundige is werkzaam in ons team