• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Apollo

Apollo, deze prachtige look-a-like Golden retriever is door een herder naar de shelter gebracht nadat hij hem dagen dwalend in de bergen van Zuid-Italie heeft zien lopen.

In de shelter blijkt Apollo een ontzettend lieve hond te zijn, een knuffelbeer. Hij is lief, vrolijk en begeeft zich graag tussen andere honden. Hij was vanaf het begin een grote vriend voor de andere honden. Apollo heeft zich inmiddels laten zien als een rustige hond met een fijn karakter.

Apollo wordt geschat op 1,5 jaar.

Voor Apollo zoeken wij een adoptant met ervaring met honden. Ook een sportieve adoptant heeft een pré omdat dit soort honden graag een goede wandeling maken, liefst los zodat ze kunnen rennen en slidings maken. Na de wandeling zal hij uren slapen in zijn mandje. Een grote tuin is wenselijk en mocht u een boerderij hebben dan heeft u al helemaal voorrang op Apollo. Apollo kan zich heel goed zelf vermaken door naar vogels te kijken of ander wild in de natuur. Dat is wat hij graag doet en waar hij blij van wordt, dan is hij helemaal in zijn element.

Dit soort honden kunnen hele fijne familiehonden zijn en Apollo heeft het zeker in zich. Ze zijn lief voor kinderen en ook voor andere dieren die bij het gezin horen.

Apollo is inmiddels ingeënt, gechipt en heeft zijn eigen Europese paspoort. In oktober mag hij naar Nederland komen, mits we een adoptant voor hem hebben gevonden.

Mocht u na het lezen van de beschrijving van Apollo denken, dit is de hond waar ik al zo lang op zoek naar ben, schrijft u dan een mailtje met uw woon-en werksituatie en uw motivatie. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

De adoptiekosten voor onze honden zijn €450,- en voor de speciale belijning €50, -. Deze kosten bevatten vergoeding voor chip, transportkosten, vaccinaties en Europees paspoort. Alle bovenstaande kosten zijn vele malen hoger dan bv Roemenië en andere landen. Verder moeten we uiteraard extra kosten die daar gemaakt worden aan de dierenarts, door ons betaald worden. We willen de hondjes zo gezond mogelijk naar Nederland laten komen.

Ook zit er in ons team een gedragsdeskundige, dat betekent dat bij vragen over opvoeding het eerste telefonisch consult gratis is, en ook een voedingsdeskundige is werkzaam in ons team