• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Annie

Annie, deze kleine krummel is werkelijk om op te eten. Met haar kraalooogjes kijkt ze pienter de wereld in. Samen met haar zusje speelt ze er heerlijk op los, en geniet ze van het leven.

Samen met haar zusje en broertje werden ze in een dicht getapte doos neergezet voor de shelter in Italië. Dit in de bloedhitte van 40 gr. Het broertje heeft het dan ook niet gered, de twee zusjes ternauwernood. Nu dus veilig in de shelter. Daar krijgen ze nu alles wat een pup nodig heeft om op te groeien.

We zoeken adoptanten,/gastgezinnen die Annie een echt hondenleven geven . Geen getuttel omdat ze klein is, maar haar gewoon opvoeden als "grote" hond

Lekker wandelen in de bossen of op het strand, eenmaal goed gewend aan u, los!!

Adoptanten/gastgezinnen met veel tijd en geduld om haar te introduceren in het Nederlandse leven. Wellicht vind ze alles nog spannend, dat weten we nooit van te voren.... We praten hier tenslotte over een rescue hondje.

Als Annie aankomt in Nederland, dat is begin oktober, zal ze zo'n vier maanden oud zijn.

Hoe groot ze precies wordt, weten we uiteraard niet precies. Dat ze geen labrador maat wordt, weten we zeker. De verwachting is een jack russell maat, maar nogmaals, dit is afwachten.

Annie is gechipt en gevaccineerd volgens de Europese wetgeving.

Annie komt dus begin oktober naar Nederland, u kunt dan onze procedure aangaan met OTA, ofwel optie tot adoptie. Wij begrijpen dat een hondje rechtstreeks adopteren vanaf een foto best moeilijk is. Het is tenslotte een commitment voor misschien wel 15 jaar. U bent dan aanvankelijk gastgezin en besluit na één week of u het hondje houdt of alleen gastgezin blijft.

Concreet zoeken we dus adoptanten/gastgezinnen met:

Genoeg tijd om haar alle nieuwe dingen, zoals zindelijkheid, lopen aan de riem etc. bij te brengen.

Geduld om te werken met een rescue hondje.

Affiniteit met de buitenlandse rescue hond.

Bent u geïnteresseerd in Annie, stuurt u ons dan een uitgebreide mail met daarin uw motivatie, woon en werkomstandigheden.

De adoptiekosten voor onze honden zijn €450,- en voor de speciale belijning €50, -. Deze kosten bevatten vergoeding voor chip, transportkosten, vaccinaties en Europees paspoort. Alle bovenstaande kosten zijn vele malen hoger dan bv Roemenië en andere landen. Verder moeten we uiteraard extra kosten die daar gemaakt worden aan de dierenarts, door ons betaald worden. We willen de hondjes zo gezond mogelijk naar Nederland laten komen.

Ook zit er in ons team een gedragsdeskundige, dat betekent dat bij vragen over opvoeding het eerste telefonisch consult gratis is, en ook een voedingsdeskundige is werkzaam in ons team