• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Amber

Dit  vrolijke meisje werd op de straten van Gioiosa ionica/zuid Italië gevonden. Aangeschaft als wit klein bolletje wol voor de kinderen, eenmaal groot, niet meer gewenst en op straat gezet. Gelukkig is ze gered en naar onze shelter in Italië gebracht.

Inmiddels is Amber in Nederland. Dit is wat het gastgezin over haar zegt: 

"Amber gaat erg goed. Ze is toe aan lieve adoptanten. Aan de riem gaat ook goed wel erg afgeleid, dus geduld, maar is met alle puppies het geval.

Ze geniet ontzettend van een tuin. Heb hier hele dag de deur open en ze struint erop los...🍀..geen ongelukjes in huis gehad alles keurig buiten... eigenlijk ook niet meer toe aan een bench maar ze is wel aktief dus doe haar er wel in om even handen vrij te hebben. Dan slaapt ze wel lekker
Botjes met knopen zijn favoriet😉

Fantastisch. Ze kan bij iedereen van jong naar oud maar gezien haar energie beter bij wat jongere mensen die met haar mee kunnen. "

Daarom zoeken wij sportieve adoptanten die elke dag de tijd en zin hebben Amber te laten rennen. Eenmaal goed gewend aan u, lekker los op de hei of op het strand.

 Amber zal een middelmaatje blijven. 

Ze is gevaccineerd,  gechipt en heeft een Europees paspoort met gezondheidsverklaring.

De adoptiekosten voor onze honden zijn €450,- en voor de speciale belijning €50, -. Deze kosten bevatten vergoeding voor chip, transportkosten, vaccinaties en Europees paspoort. Alle bovenstaande kosten zijn vele malen hoger dan bv Roemenië en andere landen. Verder moeten we uiteraard extra kosten die daar gemaakt worden aan de dierenarts, door ons betaald worden. We willen de hondjes zo gezond mogelijk naar Nederland laten komen.

Ook zit er in ons team een gedragsdeskundige, dat betekent dat bij vragen over opvoeding het eerste telefonisch consult gratis is, en ook een voedingsdeskundige is werkzaam in ons team.

Schaf geen hond aan voor de kinderen, ze zijn nu een schattig bolletje wol, of omdat u vanwege de corona zoveel tijd hebt, het is een belangrijke beslissing en een hond kost veel tijd.

 

Wij zoeken adoptanten met:

 

▪️ Voldoende tijd

 

▪️ Affiniteit met de buitenlandse rescue hond

 

▪️ Geduld om hem te introduceren in het

 

Nederlandse huishouden.

 

▪️ Een uitgebreide mail met daarin uw motivatie,

 

woon en werkomstandigheden