• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Hond van de maand is Lizy ❤️


Lizzy

WOONPLAATS

Maarn

 

LEEFTIJD

1,5 jaar

 

GESLACHT

Teef

 

FORMAAT

Middel (35-55 cm)

 

OORSPRONG VAN DIER

Italië 

 

Prachtige, en zeker vrolijke Lizzy. Deze prachtige grote middelmaat hond is echt een toppertje. Met haar gitzwarte beetje bruine gloed erover, glanzende vacht, steelt ze ieders hart.

We denken dat Lizzy enorm goed zal passen in een aktief gezin met wat oudere kinderen.

Ze zit momenteel bij gastgezin in Maarn, die haar al veel geleerd heeft.

Dit schrijft het gastgezin over Lizzy :

Dit is Lizzy, een lieve, prachtige en actieve hond. Ze vindt het heerlijk om voluit te kunnen rennen, in een losloop gebied of naast de fiets om vervolgens thuis lekker in haar eigen zachte mand bij te slapen. Thuis is ze namelijk heerlijk rustig en de ideale huishond. Lizzy is zachtaardig en vriendelijk naar alle mensen en komt graag een aai halen. Ze vindt het fijn om bij mensen te zijn en ergens bij te horen. Daarnaast is Lizzy slim en pikt ze nieuwe dingen razendsnel op. De basis commando's "zit", "af" en "blijf" kent ze al. Ze loopt al keurig naast je aan de riem en loslopen gaat ook al heel erg goed. Ze gaat graag op onderzoek, maar komt ook weer terug. We zijn nu aan het oefenen om naast de fiets te kunnen lopen en dit gaat best goed. Ook autorijden is geen enkel probleem. Alleen thuis blijven enkele uurtjes zal ook geen problemen opleveren, mits rustig opgebouwd.

Het contact met andere honden verloopt goed. Ze speelt graag met andere honden, zowel groot als klein. Lizzy kan bij andere honden, maar ook alleen geplaatst worden.

Kortom, Lizzy is echt een hele fijne hond, die heel graag een lieve en actieve baas zou willen met wie ze op avontuur kan. Dit verdient ze ook. Echt een hond met heel veel mogelijkheden. gastgezin over haar :

We zoeken sportieve adoptanten, die elke dag met Lizzy de natuur opzoeken. Adoptanten met tijd om haar dit te bieden. Lekker los, eenmaal goed gewend aan u, samen met de fiets, mogelijkheden genoeg.

Lizzy is afgestaan in de shelter omdat haar baasje in een appartement moest gaan wonen waar geen honden zijn toegestaan, zij is dus duidelijk altijd een huishond geweest.

Wij zoeken dus adoptanten met:

▪️ Voldoende tijd

▪️ Affiniteit met de buitenlandse rescue hond

▪️ Geduld om haar te introduceren in het Nederlandse huishouden.

▪️ Een uitgebreide mail met daarin uw motivatie, woon en werkomstandigheden

De adoptiekosten voor onze honden zijn €350,- en voor de speciale belijning €50, -. Deze kosten bevatten vergoeding voor chip, transportkosten, vaccinaties en Europees paspoort. Alle bovenstaande kosten zijn vele malen hoger dan bv Roemenië en andere landen. Verder moeten we uiteraard extra kosten die daar gemaakt worden aan de dierenarts, door ons betaald worden. We willen de hondjes zo gezond mogelijk naar Nederland laten komen.

Ook zit er in ons team een gedragsdeskundige, dat betekent dat bij vragen over opvoeding het eerste telefonisch consult gratis is, en ook een voedingsdeskundige is werkzaam in ons team.Voor meer informatie vul onderstaand formulier in.