• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Sep verblijft momenteel in Hilversum (gereserveerd) 

LEEFTIJD:    1 jaar

GESLACHT:  Reu

FORMAAT:   Middel (35-70 cm)

Wilt u Sep zien op televisie? Kijkt u dan bij uitzending gemist Rtl 4 eigen huis en tuin van 24 december jl!!!!!!


Sep, deze lieve, grote lobbes komt oorspronkelijk uit Griekenland. Hij is in april geadopteerd door een fijne familie in Hilversum. Een beetje aangestoken door de buren die zijn zus hebben geadopteerd werd de beslissing gemaakt om Sep te adopteren.
Helaas merkt het gezin, ondanks onze goede screening en goede gesprekken dat een hond opvoeden enorm veel tijd en werk kost. En eigenlijk vinden ze zelf dat ze hierin tekort schieten. Daarbij komt dat ze wat " beginnersfouten" hebben gemaakt waardoor Sep nu nog moeilijk alleen kan zijn.
Ze zijn tot de conclusie gekomen dat het beter is om Sep een adres te geven, waar er meer tijd is voor Sep, en wellicht mensen met meer ervaring en leiderschap.
Wij herplaatsen nooit zomaar honden.... Wij willen eerst zelf zien hoe een hond functioneert.

Twee van ons team, oa onze gedragsdeskundige hebben met Sep gelopen, en wat was dat een feestje. Hij is lief voor alle honden en mensen , groot en klein, jong en oud. Hij begroet iedereen even lief. Hij rent lekker los, en geniet met volle teugen.

Het probleem van het alleen zijn moet getraind worden door de nieuwe adoptant. Het moet dus iemand zijn, die deze training aan wil gaan. Iemand met veel tijd en ervaring. Wellicht met tips en bezoek van onze gedragsdeskundige. Wij zijn ervan overtuigd dat dit prima haalbaar is.
Veel grote wandelingen waarbij Sep lekker los kan rennen en veel aandacht komt Sep ten goede..... Want een hond met genoeg beweging en leiderschap, is een gelukkige hond.
Sep is ook bekend van TV-PROGRAMMA eigen huis en tuin!

Wij zoeken adoptanten met:

▪️Voldoende tijd
▪️Affiniteit met de buitenlandse rescue hond
▪️Geduld om hem/haar te introduceren in het Nederlandse huishouden.
▪️Een uitgebreide mail met daarin uw motivatie, woon en werkomstandigheden

Voor meer informatie vul onderstaand formulier in.