• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Roy

LEEFTIJD:    3 maanden

GESLACHT:  Reu

FORMAAT:    Middel (35-70 cm).

Deze mooie Jongen is met zijn zusjes in een veld gevonden, gewoon gedumpt!
Gelukkig zijn ze naar een veilig onderkomen gebracht bij een van onze opvangadressen en gaan wij er alles aan doen om ze een mooie toekomst te geven.
Roy is een brok energie, aanhankelijk en lief, 3 maanden oud nu dus een echte pup die alles moet gaan leren. Als u de tijd, ruimte en energie heeft om dit ventje op te voeden en een mooi leven te geven mail ons dan! Wij denken in Roy een herder kruising te zien dus enige ervaring met honden is wel een gewenst.
Als hij in februari naar Nederland komt is hij natuurlijk gevaccineerd, voorzien van een Europees paspoort met gezondheidsverklaring en gechipt.

Wij hebben al veel soortgelijke honden met zeer veel succes geplaatst.. Ze zijn buiten zeer actief, maken slidings door het zand, springen over boomstammen en hebben buiten veel lol. Zijn lief voor iedereen en passen zich makkelijk aan.
Uiteraard hebben ze veel beweging nodig..... Eén uurtje per dag wandelen is te weinig voor deze knapperd.
Een appartement is geen optie, een huis met tuin zeer welkom

Wij hebben de mogelijkheid om een hondje op zicht te krijgen.... Dat heet optie tot adoptie.
Dat wil zeggen u krijgt de pup een week op zicht. Wij begrijpen dat een hondje adopteren vanaf een foto best lastig is. Tenslotte is het een commitment voor misschien wel 15 jaar.
Na een week neemt u de beslissing of u het hondje adopteert of dat u gastgezin blijft tot de adoptie door een andere adoptant plaatsvindt. Dus aanvankelijk bent u gastgezin met optie tot adoptie.

Schaf geen hond aan voor de kinderen, ze zijn nu een schattig bolletje wol, of omdat u vanwege de corona zoveel tijd hebt, het is een belangrijke beslissing en een hond kost veel tijd.

Wij zoeken adoptanten met:

▪️Voldoende tijd
▪️Affiniteit met de buitenlandse rescue hond
▪️Geduld om hem/haar te introduceren in het Nederlandse huishouden.
▪️Een uitgebreide mail met daarin uw motivatie, woon en werkomstandigheden

Voor meer informatie vul onderstaand formulier in.