• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Gereserveerd 

LEEFTIJD:     3 maanden

GESLACHT:  Teef

FORMAAT:     tot plm 35 cm

Mini dit grappige meisje, zusje van Kiki, is echt een blikvanger, zachtaardig lief en meer knuffelbaar zijn er niet! Geen idee welke rassen er allemaal in dit teefje van zo'n drie maanden zit.... Maar een verrassing is zij zeker. Het leuke van rescue hondjes is, dat je altijd een uniek hondje hebt, kleine middelmaat denken we maar dat blijft een verrassing!
Mini zal natuurlijk, net als ieder Nederlandse pup nog veel moeten leren, daarbij komt natuurlijk ook nog eens, dat het een rescue hondje is. Houdt er dus rekening mee, dat zij hier in Nederland niks kent en alles nieuw is.
Dat is waarom we ook veel tijd en geduld vragen aan onze rescuers. Heeft u dat, dan zult u een geweldig kameraadje aan Kiki hebben.
Zij komt in Januari naar Nederland.

Kiki is gevonden op de straten van Vibo Valentia. Daar liep zij samen met andere hondjes bij de vuilnisbelt. Waarschijnlijk daar neergezet door haar eigenaar.
Gelukkig zijn zij en de andere pupjes naar onze rescuer in Vibo Valentia gebracht, en krijgen daar nu alle zorg die een pup nodig heeft om gezond op te groeien.

Wij hebben de mogelijkheid om een hondje op zicht te krijgen.... Dat heet optie tot adoptie.
Dat wil zeggen u krijgt de pup een week op zicht. Wij begrijpen dat een hondje adopteren vanaf een foto best lastig is. Tenslotte is het een commitment voor misschien wel 15 jaar.
Na een week neemt u de beslissing of u het hondje adopteert of dat u gastgezin blijft tot de adoptie door een andere adoptant plaatsvindt. Dus aanvankelijk bent u gastgezin met optie tot adoptie.
Schaf geen hond aan voor de kinderen, ze zijn nu een schattig bolletje wol, of omdat u vanwege de corona zoveel tijd hebt, het is een belangrijke beslissing en een hond kost veel tijd.

Wij zoeken adoptanten met:

▪️Voldoende tijd
▪️Affiniteit met de buitenlandse rescue hond
▪️Geduld om hem te introduceren in het
Nederlandse huishouden.
▪️Een uitgebreide mail met daarin uw motivatie,
woon en werkomstandigheden

Voor meer informatie vul onderstaand formulier in.