• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

George (geadopteerd) 

Geslacht: Reu
Leeftijd: 4 maanden
Formaat: (35-70)cm

George, dit prachtige Reutje van zo'n 15 weken oud is samen met een broertje en zusje geboren in onze shelter. Ester hun moeder was hoog zwanger toen ze gevonden werd.
George heeft daardoor gelukkig alleen maar liefde gekend. Hij wordt goed verzorgd, en krijgt alles wat een pup nodig heeft om gezond op te groeien.
George zal samen met zijn broertje en zusje in FEBRUARI naar Nederland komen. Uiteraard komt de moederhond Ester ook naar Nederland toe. Zij is al geadopteerd bij aankomst.

Wij zoeken adoptanten die van dit ras houden, want zij zijn grotendeels Border Collie Merle. Dus dat betekent... veel beweging.
Een border collie houdt van uitdaging. Ze zijn slim en willen geprikkeld worden in hun speltechniek. Een appartement is een no go. Uiteraard moet ze nog heel veel leren, net als iedere Nederlandse pup. Ze is nog niet zindelijk, kan nog niet aan de riem lopen enz.

Wij zoeken adoptanten met :

*genoeg tijd om haar elke dag los te kunnen laten lopen, eenmaal gewend aan u.
* Affiniteit met een buitenlandse rescue hond.
* geduld en tijd om haar in het Nederlandse leven te introduceren.

De adoptiekosten zijn gebaseerd op transport kosten, chip, vaccinaties en een Europees paspoort en zijn €450,- , voor de verplichte veilige belijning €50,-.

Heeft u interesse, dan zien we graag een uitgebreide mail tegemoet met daarin uw motivatie, woon en werkomstandigheden.

Voor meer informatie vul onderstaand formulier in.