• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Clarissa

LEEFTIJD:    6 maanden

GESLACHT:  Teef

FORMAAT:   Middel (35-70 cm)

Clarissa dit grappig getekende hondje met vrolijke sproetjes op haar poten van zo'n vijf maanden oud werd als nestje gevonden op de straten van Vibo Valentia /Calabrië /zuid Italië. Vijf hummeltjes in een plastic zak langs de weg, amper zichtbaar. Duidelijk gedumpt door de eigenaar. Voor ons ondenkbaar, daar dagelijkse kost. De mensen hebben daar een andere mentaliteit, aan geboortepreventie doen ze helaas niet.

Gelukkig zijn ze allen gered en naar onze rescuer gebracht.
Nu zitten ze veilig bij onze rescuer in Vibo Valentia waar ze alles krijgen wat een pup nodig heeft. Nu nog haar eigen warme mand.

Wij hebben al veel soortgelijke honden met zeer veel succes geplaatst.. Ze zijn buiten zeer actief, maken slidings door het zand, springen over boomstammen en hebben buiten veel lol. Zijn lief voor iedereen en passen zich makkelijk aan.
Uiteraard hebben ze veel beweging nodig..... Eén uurtje per dag wandelen is te weinig voor deze knapperd.
Een appartement is geen optie, een huis met tuin zeer welkom.
Clarissa komt half januari naar Nederland

Wij hebben de mogelijkheid om een hondje op zicht te krijgen.... Dat heet optie tot adoptie.
Dat wil zeggen u krijgt de pup een week op zicht. Wij begrijpen dat een hondje adopteren vanaf een foto best lastig is. Tenslotte is het een commitment voor misschien wel 15 jaar.
Na een week neemt u de beslissing of u het hondje adopteert of dat u gastgezin blijft tot de adoptie door een andere adoptant plaatsvindt. Dus aanvankelijk bent u gastgezin met optie tot adoptie.

Schaf geen hond aan voor de kinderen, ze zijn nu een schattig bolletje wol, of omdat u vanwege de corona zoveel tijd hebt, het is een belangrijke beslissing en een hond kost veel tijd.

Wij zoeken adoptanten met:

▪️Voldoende tijd
▪️Affiniteit met de buitenlandse rescue hond
▪️Geduld om hem/haar te introduceren in het Nederlandse huishouden.
▪️Een uitgebreide mail met daarin uw motivatie, woon en werkomstandigheden

Voor meer informatie vul onderstaand formulier in.