• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

LEEFTIJD:    4 maanden

GESLACHT: Reu

FORMAAT:   Middel (35-70 cm)

Dit knappe ventje werd samen met zijn broertjes en zusje letterlijk alleen op straat gevonden. Voor ons ondenkbaar, maar daar helaas dagelijkse kost.
Het gevaar loerde overal, ze waren pas zo'n vijf a zes weken oud, en hadden natuurlijk nog enorm veel verzorging nodig..... En nog.
Ze zijn inmiddels drie maanden oud, dus nog te jong om te reizen. Dit mag pas met 15 weken, aangezien ze de noodzakelijke vaccinaties moeten krijgen.
Nu dus bij Concetta, een geweldige lieve rescuer in Italië. Daar krijgen ze alle zorg die een pup nodig heeft om gezond op te groeien.

Hij mag pas reizen in februari. Dan heeft u de mogelijkheid hem te adopteren.

Wij hebben al veel soortgelijke honden met zeer veel succes geplaatst.. Ze zijn buiten zeer actief, maken slidings door het zand, springen over boomstammen en hebben buiten veel lol. Zijn lief voor iedereen en passen zich makkelijk aan.
Uiteraard hebben ze veel beweging nodig..... Eén uurtje per dag wandelen is te weinig voor deze knapperd.
Een appartement is geen optie, een huis met tuin zeer welkom.

Wij hebben de mogelijkheid om een hondje op zicht te krijgen.... Dat heet optie tot adoptie.
Dat wil zeggen u krijgt de pup een week op zicht. Wij begrijpen dat een hondje adopteren vanaf een foto best lastig is. Tenslotte is het een commitment voor misschien wel 15 jaar.
Na een week neemt u de beslissing of u het hondje adopteert of dat u gastgezin blijft tot de adoptie door een andere adoptant plaatsvindt. Dus aanvankelijk bent u gastgezin met optie tot adoptie.

Schaf geen hond aan voor de kinderen, ze zijn nu een schattig bolletje wol, of omdat u vanwege de corona zoveel tijd hebt, het is een belangrijke beslissing en een hond kost veel tijd.

Wij zoeken adoptanten met:

▪️Voldoende tijd
▪️Affiniteit met de buitenlandse rescue hond
▪️Geduld om hem/haar te introduceren in het Nederlandse huishouden.
▪️Een uitgebreide mail met daarin uw motivatie, woon en werkomstandigheden

Voor meer informatie vul onderstaand formulier in.