• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Ben geadopteerd

LEEFTIJD
7 maanden

GESLACHT
Reu

FORMAAT
Middel (35-70 cm)

Dit is Ben, een werkelijk prachtig vrolijk kereltje, die samen met zijn broer op straat gevonden is, in Vibo Valentia /Calabrië /zuid Italië.
Dat ze een baas gehad hebben is wel duidelijk te merken aan hun sociale karakter. Waarom ze op straat gezet zijn, blijft voor ons een raadsel.
Gelukkig zijn ze op tijd van straat gehaald, en zitten ze nu bij onze rescuer Concetta, waar ze goed verzorgd worden, tot aan de reis naar Nederland in januari!!!
We denken dat Ben een border collie /labrador maat wordt, maar helemaal zeker weten we dat nooit... Het is tenslotte een rescue hond.

Wij hebben de mogelijkheid om een hondje op zicht te krijgen.... Dat heet optie tot adoptie.
Dat wil zeggen u krijgt de pup een week op zicht. Wij begrijpen dat een hondje adopteren vanaf een foto best lastig is. Tenslotte is het een commitment voor misschien wel 15 jaar.
Na een week neemt u de beslissing of u het hondje adopteert of dat u gastgezin blijft tot de adoptie door een andere adoptant plaatsvindt. Dus aanvankelijk bent u gastgezin met optie tot adoptie.
Schaf geen hond aan voor de kinderen, ze zijn nu een schattig bolletje wol, of omdat u vanwege de corona zoveel tijd hebt, het is een belangrijke beslissing en een hond kost veel tijd.

Wij zoeken adoptanten met:

▪️Voldoende tijd
▪️Affiniteit met de buitenlandse rescue hond
▪️Geduld om hem/haar te introduceren in het Nederlandse huishouden.
▪️Een uitgebreide mail met daarin uw motivatie, woon en werkomstandigheden

Voor meer informatie vul onderstaand formulier in.